یعنی همیشه همسرم داره قر میزنه سر این بو مرغ واقعا چیکار کنم خانما دارچین زرد چوبه سرکه پیاز سیر آب لیمو و.. همه اینا رو میریزم به خدا دیگه موندم چیکار کنم همه مرغایی که میگیره رو همینطوری بو دار درست میکنم خودمم موندم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زردچوبه رو سعی کن خیلی خیلی کم بزنی در حد نوک قاشق حتما هم با پیاز سرخش کن برگ بو از عطاری بگییر یکی بزار روی مرغ ها فلفل دلمه ای هم مرغ ربی رو خیلی خوشمزه میکنه اگه حال داشتی اول مرغ هارو سرخ کن بعد بزار بپزه اگه زعفرون هم دم دستت بود حتماااا بزن
من پیاز نمک فلفل سیاه و زرد چوبه فلفل دلمه میزنم سرخ میکنم اصلانم بو نمیده
یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.