2777
2789

فکر کنم باید عقد کنه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی چی با اون ادم مگه میشه

ده سال پیش ده نفری به یکی تجاوز شد اخرین نفر مجبورش کردن عقدش کنه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

تجاوز رو باید دختر بره پزشک قانونی بررسی کنه تازه قبل از شستن و حموم و عوض کردن لباس بعد اون نامه رو نگه داره بعد نیاز داره به شهد تو ایران ما ولی اگر وکیل ت خوب باشه اعدام نمیشه زندان می‌ره چند سال نهایت ولی اگر ۲ تا شاهد مرد باشن اعدام میشه طرف 

ولی فکر کنم مورد دیگه هم باشه اونم مرد رو اجباری اگر خانم بخواد شوهر طرف میکنن و یه دست و یه پا رو مهریه زن میکنن با بعضی حق و حقوق زن 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
عقدش کنه که چی بشه انگار مشکلی که برای اون شخص درست کردن فقط اون پرده مزخرفه

تا جایی که میدونم عقد میکنن حالا اگه دختر نخوادو نمبدونم