2777
2789
عنوان

موهام واقعا عصبیم میکنه

120 بازدید | 11 پست

من به شدت رو موهام وسواس دارم و حس میکنم الان خشک شده ( زیاد حموم میرم چون تو اونم وسواس دارم حالا زیاد هم یعنی یروز درمیون موهامم معمولیه نه خیلی چرب نه خیلی خشک ) دارم دیوونه میشم🥲🥲موهاممممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هزیزم اگ جنس موهات نازکه مثه من هر زوم حموم‌میری باید بگم ک تو بیا روغن تراپی بکن بیا ماسک مو بزن هیچ فایده ای نداره بازم موخوره میزنه خشک میشه باز حالا با روغن و اینا یکم بهتر میشه ولی بی فایده اس اخر ماه هر دو‌ماه یبار پایین موهاتو بزن 

ببین هزیزم اگ جنس موهات نازکه مثه من هر زوم حموم‌میری باید بگم ک تو بیا روغن تراپی بکن بیا ماسک مو ب ...

نه زیاد نازک نیست بعد از حموم هم روغن آرگان میزنم ولی الان حس میکنم به شدت خشک شده موهام

شما می‌دونین بهتره نوروز بعد از حموم سشوار بکشیم یا نه؟

من بنظرم بهتره بکشیم خوشم نمیاد سرم خیس باشه

قبل از استفاده حتماا اسپری دوفاز بزن هم ابرسانی میشه به موهات هم از اسيب حرارت جلو گیری میکنه

💕

نه زیاد نازک نیست بعد از حموم هم روغن آرگان میزنم ولی الان حس میکنم به شدت خشک شده موهام

ن قبل حموم روغن نارگیل بزن ی چندساعت بمونه بعد برو حموم بهتر میشه موت من اینکارو کردم موهام بهتر شد تو حمومم نرم کننده ای ماسکی چیزی بزن خشک خشک نشور موقع شامپو زدنم ب ریشه بزن به ساقه مو نزن ساقه موهاتم موقع شستن نشاب موهاتم با اب سرد بشوز میگن موها بعده حموم خیس نمونه یا جمعش نکن تو حوله و نباف بزار خشک بشه دیگ چی بگم برا مو 

ولی کلا ژنتیک خیلی موثره من این همه کار انجام میدم موهام بازم خشک میشن دوستم هست هیچ کاری نمیکنه بیا موهاشو ببین فقط