2777
2789
عنوان

خودکشی

97 بازدید | 20 پست

این روزا خیلی راحت بهش فکر میکنم که انجامش بدم همش میگم خب ارزش نداره یه عمر زندگی با شغلی که اصلا باب میلم نیست از اونطرفم میگم دوباره کنکور میدم نهایتا ولی با این همه قانون محرومیتی که امروز گذاشتن عملا تر زدن به زندگیمون 

لطفا بالای 20 ساله ها راهنماییم کنید خودم میترسم افکار خوبی ندارم حس میکنم خیلی بدبختم

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم بهش فکر میکنم ولی جرعتشو ندارم🙃خسته ام داغون

درکت میکنم خیلی حس بدیه شرمساری از خانواده 

تلاش هایی که به نتیجه ی دلخواه نرسیدن و کم کاری هایی که خودخواسته انجام دادم خیلی اذیتم میکنه

عزیز دلم

خداوند هزار در رو به روی ماهت باز میکنه

اصلا حتی این کلمه رو به زبون نیار

زندگی پر از فرصته استفاده کن از فرصت هات به جای این حرفها

خداوند همیشه کنارته

انشالله خداوند با عظمت غم رو از دلت برداره

خودکشی برای کنکور😕من خودم هزاران بار بهش فکر کردم و دوبار عملیش کردم ولی باید اول اینو بپذیری که از کنکور غول ساختی برا خودت برای موفیقت هزاران راه هست ک دانشگاه یکیشه این نشد یه کار دیگه شغل دیگه تو جامعه ما ارایشگرا از دکترا پولدارترن شما هنوز تو نخ کنکوری😕😐

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

این حست رو این روزا خیلیا دارن اما بهش پروبال نده طبیعیه یه وقتایی حالی یه وقتایی بی حال .روزایی که ...

میدونی خانواده طعنه میزنه در صورتی که من کارم خوب بوده به نسبت میگن باید بری دولتی ولی اگه برم دولتی تا یه سال نمیتونم کنکور مجدد بدم و این یعنی عمره من بیهوده میگذره

عزیز دلمخداوند هزار در رو به روی ماهت باز میکنهاصلا حتی این کلمه رو به زبون نیارزندگی پر از فرصته اس ...

ممنون💚

ممنون💚

سلام عزیزم

برای هر خواسته ای که داری قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشت صدای شما رو بشنوه بخون چون فهم معنای قرآن که با صدای شما خونده بشه انرژی های ایجاد و اعجاز رو به شما وصل میکنه و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگو که انرژی های منفی قبل ازت قطع بشه و خواسته هات متجلی بشه انشالله

نکنننن 

ارزش نداره 

بمیری تا آخر میری جهنم دردات نه تنها  کم نمیشه بلکه زیاد میشه اونم تا ابددددددددددد

اگه اعتقاد نداری  حالا بگو یک درصد راست باشه چی 

میخوای چکار کنی اونوقت 

قهرمان و قوی بودن یا هرچی که اسمشو میذاری  به ایستادگی تو مواقع سخته وگرنه تو آسونی و پول که همه میتونن

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم