2777
2789
عنوان

رهگذرم خیلی خوشحال شدم ب خاطر این قانون جدید سنجش🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 119 پست
حالا تو قشنگ انتخاب رشته بکن و مبنات رو همون رتبه ۱۶ هزار در نظر بگیر شاید به هدفت رسیدی عزیزممگه مش ...

ی مشاور کنکور حرفه ای همه میگفتن رتبه ها بهتر میشه اون میگفت ن بدتررمیسا من اون موقع خیلی باورش برام سخت بود گفتم نههههههه نمیسه 😭💔

ولی حرفش شد 

الان میگ با این قانون سنجش ۲۰ تا ۳۰ درصد از رتبه الانتون کم کنین ک من میشم حدود ۱۸ هزار منطقه ۲ و مثل قبل میشه همه چیز 

ب این مشاور کنکور خیلی ایمان دارم داداش یکی از دوستای گلمه اینجا🥺💔 هر چی گفته همون شده الانم میگ ی حباب رتیه ترکیده نمیدونم بخدا 

امیدوارم هر کی ب حقش برسه 

....
به نظرم الان تو این یه روز به جای بودن تو نی نی سایت و گریه الکی تو تلگرام کانال ها و اینترنت در مور ...

تحقیق زیاد کردم گفتن نمیاری این رشته ها 😭😭😭 بخدا گروه کنکوری نیست ک نپرسیده باشم میگن با ۲۵ هزار هیچی نمیاری خانوم 

حالا آزاد شهر ما هم اتاق عمل نداره متاسفانه فقط پرستاری داره 

ولی اتاق عمل راست میگی بهتره ولی من دیگ با این رتبه لیاقت تحقیق ندارم اخه 

قبل اومدن رتبه ها با ترازم هنه بهم میگفتن میاری چقدد خوشحال تو یوتیوب دربارش تحقیق میکردم الان دیگ هیچی گردنم شکست 

....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیرجان و جیرفت ک اتفاقا بومی استان خودم هستن کرمانخدا کنه آبجی گلم چشم میزنم ولی وحشتناک ناامیدم 😭� ...

انشالا قبول میشیی و قبولیتو میزنی تو صورت همون مشاورایی که این حرفا رو بهت میزدن 

تازه امسال پیراپزشکی بورسیه ایی هم اضافه شده و تعداد بیشتری قبولن

ظرفیت دانشگاه های کرمان نسبت به ۲ سال پیش رو نگاه نکردی چه تغییری داشته؟

تحقیق زیاد کردم گفتن نمیاری این رشته ها 😭😭😭 بخدا گروه کنکوری نیست ک نپرسیده باشم میگن با ۲۵ هزار ...

امسال همه چیزش عجیب بود فاطمه جانم

همینطور که کسی تا اینجا رو نمیتونست حدس بزنه پس قبولی رشته ها رو هم نمیشه با یه عدد گف 

در مورد رشته ها هم من باشم پرستاری رو میزارم اخر البته به علاقه خودتم هسااا (اتاق عمل و هوشبری واقعا کارش راحت تره)

ولی اگه خودت واقعا با جون و دل رشته پرستاری رو میخوای همون رو اول بزن 

اما سختی کارش رو هم در نظر بگیر 

امسال همه چیزش عجیب بود فاطمه جانمهمینطور که کسی تا اینجا رو نمیتونست حدس بزنه پس قبولی رشته ها رو ه ...

ن منم چندان علاقه ای ندارم پرستاری اتاق عمل بیشتر دوس دارم اما اخه میدونی من الان با این رتبه خودم رو لایق اینک درباره اینا تحقیق کنم کدوم اولویت بزنم نمیبینم😭😭😭

اخه قاطعانه بهم میگن ک نمیارییی 

هعی خواهر میدونی تا الان هنه جیز بد بوده معلوم نیس شاید تهش هم بد باشه 

امیدوارم خدا جواب تلاش های من خون گریه کردن هام رو بده

....
انشالا قبول میشیی و قبولیتو میزنی تو صورت همون مشاورایی که این حرفا رو بهت میزدن تازه امسال پیراپزشک ...

نگا نکردم اجی گلم ب ظرفیت الانم تو خونه دعواست 😭😭😭😭 ناراحتی کنکورم ی طرف دعواها س طرف

....
ن منم چندان علاقه ای ندارم پرستاری اتاق عمل بیشتر دوس دارم اما اخه میدونی من الان با این رتبه خودم ر ...

امیدوارم تهش قشنگ تموم بشه و با خوشحالی بیایی به هممون شیرینی بدی😋 من تا شیرینی رو ازت نگیرم ولت نمیکنم🤪

امیدوارم تهش قشنگ تموم بشه و با خوشحالی بیایی به هممون شیرینی بدی😋 من تا شیرینی رو ازت نگیرم ولت نم ...

ای جانم عزیزههههه دلم هعی خدا باورت میشه روز تولدم تو خونه دعواست 😭🥲 

من هیچ وقت خدا دوست نداشت هر چیم تلاش کردم منو بیشتر کشید عقل

....
ای جانم عزیزههههه دلم هعی خدا باورت میشه روز تولدم تو خونه دعواست 😭🥲 من هیچ وقت خدا دوست نداشت هر ...

اعع امروز تولدته ؟؟

تولدت مباارک باشه عزیزم😍🥳🩵❤️💛💙🩷💚🤍

خیلیا هم میگن ک امیدوار نباشین الکی هنوز تراز سیوی های پیراپزشکی هست و ....و بهم میگن هیچی قبول نمیش ...

اونا هم انتخاب رشته نمیکنن چون قبولی پارسالشون میسوزه الان به خاطر تراکم رتبه های اونا هم زیاده دیگه پس چنین ریسکی نمیکنن همونی که پارسال قبول شدن ادامه میدن 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم