2777
2789

بهش گفته بود برای دوست دخترت چی بخرم زیادی کیوت نیست؟   امیدوارم مادر شوهر آیندمم انقدر خانم باشه  حیف که رابطه ما قابل ادامه دادن نبود

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم

مامانش پرسیده بود ازش هدیه برای من چی بخره خوشحال بشم 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

حالامادرشوهرذلیل مرده من تک خوره

کل ترکیه روچرخیدیادمن نیفتادچیزی بخره

بعدمیگه بیاخوب باشیم تودخترم باش

آخه جزجیگرزده همه جاتوفکرخودتوشکمتی 

من کجای دلم بزارمت

اصلنم دوست ندارم

الان آنلاین امیدوارم بخونه توتایپیک هامیچرخه

ای بترکی مادرشوهر

من چی بگم که مامان اکسم موقع دعواهامون از رو من میومدو پسرشو دعوا میکرد قربون صدقه من می‌رفت😅😅😅

اینجور مادرا فرشتن نه اونا که بیخودی دشمنی میکنن

حالامادرشوهرذلیل مرده من تک خورهکل ترکیه روچرخیدیادمن نیفتادچیزی بخرهبعدمیگه بیاخوب باشیم تودخترم با ...

عاشقتم آروم باش😂