2777
2789

من که از شوهرم کادو وکیک نمی خواستم حتی یک تبریک خشک خالی هم نگفت چقدر دلم گرفت روزمهم زندگیم بود گریه کردم  گفت یادم رفته بود همین زندگی بدون عشق هیچی نیس شما جای من بودین چطور خودتون اروم می کردین بعد که فهمید چرا ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا . شوهر من انقدر سرش شلوغ بود .سالگرد عقدمونو فراموش کرد .منم با همکارام هی میگفتیم و شوخی میکردیم و میخندیدیم 😂 حلقه دسته کلیدمو انداختم توی دستم گفتم اینم انگشتری که برا سالگردمون خریدیم😐😅

واقعا گریه کردی ؟؟؟بابا بی خیال برای منم تبریک نمیگه 😂😂😂😂

اخه من اینجا غریب وتنهام چهارده سال باهاش زندگی کردم دوسال برای تو لدش کیک گرفتم کادوخریدم گفتم اونم یاد بگیره الانم پری و د هستم روحیم داغون همش دنبال اینم که ای کاش فقط بعد که فهمید تبریک می گفت

اخه من اینجا غریب وتنهام چهارده سال باهاش زندگی کردم دوسال برای تو لدش کیک گرفتم کادوخریدم گفتم اونم ...

قربونت برم منم غریبم...

حدودا ۱۵ سالی میشه زندگی میکنم..ولش کن بابا خودت برای خودت کیک بخر 🤩 به خودت تبریک بگو 

منم باخودش روز تولدش تبریک نگفتموهی میچرخید و باخنده وخجالت میگفت تولدمه هابدگفتم جدی مبارک باشه ..خ ...

منم با خودم عهد بستم دیگه بهش تبریک نگم اصلن برام مهم نباشه روز تولدش 

قربونت برم منم غریبم...حدودا ۱۵ سالی میشه زندگی میکنم..ولش کن بابا خودت برای خودت کیک بخر 🤩 به خودت ...

ممنون عزیزم بابت همدردیت اخه اعتیاد داره دردم فقط کاش تولدم بود ثبات اخلاقی نداره همش پرخاشگری می کنه خستم برام دعا کنید