من که از شوهرم کادو وکیک نمی خواستم حتی یک تبریک خشک خالی هم نگفت چقدر دلم گرفت روزمهم زندگیم بود گریه کردم گفت یادم رفته بود همین زندگی بدون عشق هیچی نیس شما جای من بودین چطور خودتون اروم می کردین بعد که فهمید چرا ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای بابا . شوهر من انقدر سرش شلوغ بود .سالگرد عقدمونو فراموش کرد .منم با همکارام هی میگفتیم و شوخی میکردیم و میخندیدیم 😂 حلقه دسته کلیدمو انداختم توی دستم گفتم اینم انگشتری که برا سالگردمون خریدیم😐😅
من زیاد حساس نیستم تو این ۱۱سال شاید ۳ ۴ بار تولد یادش مونده باشه اونم یه کیک خریده کلا هم آدم رمانتیکی نیست ولی تو روزهای عادی هیچی کم نمیزاره منم گیر نمیدم
واقعا گریه کردی ؟؟؟بابا بی خیال برای منم تبریک نمیگه 😂😂😂😂
اخه من اینجا غریب وتنهام چهارده سال باهاش زندگی کردم دوسال برای تو لدش کیک گرفتم کادوخریدم گفتم اونم یاد بگیره الانم پری و د هستم روحیم داغون همش دنبال اینم که ای کاش فقط بعد که فهمید تبریک می گفت