2777
2789
عنوان

عمل بینی

147 بازدید | 18 پست

خانما سلام

شبتون بخیر💙

من بینیم کوچیک و استخونیه..

و یه قوز کوچیکم داره

یعنی از نیم رخ صاف نیست بینیم

دو سه ماهیه به فکر عملش افتادم..

(تحت تاثیر دوستام که همشون عمل کردن..)

از چندین نفر که مشورت گرفتم میگن خوبه بهت میاد

و بعد عمل ممکنه پشیمون شی

ولی دوستام تو رنج سنی خودم میگن خیلی زیبا تر میشی

میشه راهنماییم کنین شما بودین عمل میکردین؟..

اگه عمل کردین از انتخوابتون راضیین یا پشیمون..:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم مثل تو بینیم از روبه رو کوچیکه نیم رخم قوض داره 

صورتم کشیدست میترسم عمل کنم کوچیک تر سه بد بشم 

بخدا اگه نمی‌ترسیدم از این موضوع همین فردا عمل میکردمممم

اگه کوچیکه فقط قوز داره که اصن عمل نکنی

صادقانه بگم بیشتر از طرف دوستام دارم وسوسه میشم

وگرنه حرف شمارو قبول دارم چون کوچیکه میترسم کوچک ترم بشه و رو صورتم بد باشه..چون الان فیت صورتمه ولی مشکلش فقط قوزشه 

صادقانه بگم بیشتر از طرف دوستام دارم وسوسه میشموگرنه حرف شمارو قبول دارم چون کوچیکه میترسم کوچک ترم ...

از من به تو نصیحت مت عمل کردم چون دارای بود انحراف شدید جوری که دیده می‌شد واینکه قبلا دوبار شکسته بود یعنی اصن نمیتونم حتا بخارونمش دست بزنم بهش خونریزی درد اینا بماند

بعدم فکر کردی اینایی که عمل کردن تا چند سال یه بینی صاف خط کشی شده دارن ؟بعد یه مدت از فرمش قشنگش درمیاد 

یه چیز دیگه م که هست چون بینی شما کوتاه وقتی عمل کنن غضروفش دستکاری میکنن کوچیکش میکنن که اصن خوب نیست اگه بد عمل شه دیگه نمیتونی ترمیم کنی 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم