2777
2789

یادم نمیره برای یه شال چقدر باید گریه میکردم 

شلوارم تا کامل پاره نمیشد برام نمیخریدن 

چقدر سر سفره بخاطر غذایی که میخوردم سرم منت گذاشتن 

همیشه با ترس و لرز خرید کردم 

اصلا این دو ماهی که ازدواج کردم فهمیدم پول خرج کردن چیه؟ 

بازار رفتن و خرید کردن چه جوریه ؟ 

قبلا با مامانم که میرفتم هی باید دنبالش میدوییدم تند تند راه می‌رفت مبادا فرصت کنم چیزی ببینم بخوام بخرم 

البته پولم داشتن 

الان با وجود مشکلاتی هم که با شوهرم دارم اصلا دلم نمیخواد حتی برای زهر چشم گرفتن از شوهرم هم چند روز قهر کنم 

لطفا اگه پدرومادرین کاری کنید که خونتون همیشه خونه امید بچه هاتون باشه 

خیلی از خانما شاید الان هم تو سایت باشن که با شوهر هاشون بخاطر اینکه جایی تو خونه ی پدرشون ندارن دارن زندگی میکنن 

بهشون حق میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خونه پدرم خیری ندیدم خیلی مادرم سخت گیری برام میکرد در حالی که برا خواهر کوچیکم الان اینطور نیست منم ازدواج کردم خداروشکر شوهرم خوب دراومد البته مشکلاتی داریم مثل همه زن و سوهرها ولی نسبت به خونه پدرم خیلی آرامشم بیشتره 

کاربر ۹۵ هستم 
توروخدا هیچوقت بهش نگو همیشه خانواده‌تو خیلی خوب پیشش جلوه بده و بزرگشون کن کوچیکه ترین نقطه ضعفی نش ...

هیچ وقت نمیگم 

هر چند خودش مثل اینکه با پدرش مشکل داره میاد با من درد و دل میکنه 

ولی من فعلا درد و دلی راجب خانوادم نکردم 

ولی خوب از کم محلی کردنام به خانوادم بو های برده