2777
2789

من غیر از پی دی اف میخام کتابم بگیرم الان موندم بین مدرسان شریف با نشر آراه یا انتشارات چهارخونه کدومش بهتره؟

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

مگه ثبتنامی اموزش پرورش اومده؟ 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا میگن قطعی هست حالا ما میخونیم یا هست یا نیست

اخه دوستم تاحالا۳بار شرکت کرده 

امسال میخواست با نوین استخدام بخونه که گفتن ازمون نیست فعلا 

اونم کتسل کرده فعلا

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

عه واقعاً کی گفته؟! پس چرا بعضی از سایتهای معتبر دارن فِرت و فِرت کتاب میفروشند و پی دی اف

نوین استخدام و گامی نو و چندتا موسسه دیگه رو دیدم ک اصلا حرفشو نمیزنند و فقط تبلیغات میکنند برای فروش 

اما اخبارش وهمه میدونن ک

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

اخه دوستم تاحالا۳بار شرکت کرده امسال میخواست با نوین استخدام بخونه که گفتن ازمون نیست فعلا اونم کتسل ...

نوین استخدام که داره کتاباشو میفروشه

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...