2777
2789

با بابام رفتیم خرید خودش گفت از این بردار برا خودش خواهرام برادرم خرید کرد برا منم همینطور

ولی میخوام بریزم به حسابش چون دلی ازش راضی نیستم چون هر حرفی از شوهرم میاد یه تکه ای میپرونه شامم نخوردم گفتم سیرم عقدم اینم بگم میخوام دیگه هیچی نگم از شوهرم سکوت کنم🙂 خودش با شوهرم خوبه مشکلی نداره ها ولی خب اینگار فقط میخواد منو ضایع کنه

من حرف بد شوهرمو نمیزنما اصلا فقط مثلا میگه کجاست بگم یچی میگه

میگم میخوایم ماشینمونو عوض کنیم میگه لقمه بزرگتراز دهنش😐🤦‍♀️درصورتی مشکلی نداریم

برادر شوهرم از اوناست ک فقط تعریف خودش میده ولی تو ماشینش چماق میبره اهل دعواست و بیخیاله و قلیون  وکار نمیکنه همششش تعریف تمجید میکنه ازش

کاری کرده به مرگم راضیم بعد شوهر من کاری اهل هیچی نیست زرنگه ولی خب شانس نداره🙃💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم حساسیت نشون دادیو الکی خودت بزرگش کردی وگرنه بابات ته دلش چیزی نیست

حتی نمیدونه تو اینا رو به دل میگیری  

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

احساس میکنم حساسیت نشون دادیو الکی خودت بزرگش کردی وگرنه بابات ته دلش چیزی نیستحتی نمیدونه تو اینا ر ...

بابام کلا اینطوریه میدونی مثلا میخوای بری یجایی لباساتو اماده میکنی چیزی نمیگه یهو دقه ۹۰میگه حق نداری بری

بعد شبش میگه خوب ضدحال زدم بهت😐🤦‍♀️حتی شده عروسی دختر داییم نرفتیم با اینکه لباس پوشیده🙃💔

بابام کلا اینطوریه میدونی مثلا میخوای بری یجایی لباساتو اماده میکنی چیزی نمیگه یهو دقه ۹۰میگه حق ندا ...

چه باحاله

دهه چندیه؟؟

خودت بهتر میشناسیش بالاخره ولی هرچه نباشه یه پدره و مطمینم بد بچه اشو نمیخواد

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱