2777
2789

ما ۲/۵ سال پیش خونمونو عوض کردیم باورتون نمیشه از روز اول حالمون تو خونه بد بود امکان نداشت این خونه رو تخت با همسرم بحثمون نشه.. 

کلی پول مشاور و.. دادیم در اخر حس میکنیم این خونه برامون اومد نداشته.. قبلا هرگز این مدلی نبودیم 

انگار همش نمیشه خوب باشیم نیرویی نمیزاره..

با اینکه برامون سخته از همسرم خواستم خونمونو عوض کنه🥲

هنوز جوابی نداده چون از جابهجایی بیزاره..

شما تجربه ای دارین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره میشه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بله کامللاااااااا حقیقته من درمورد علوم ماورا و غریبه خیلی مطالعه میکنم..

نمیخوام بترسونمت ولی این خونه ها جن دارن. ترسی نداره ولی زندگی رو خراب می‌کنن خیلی بحثش طولانیه

شوقی چنان ندارد بی یار زندگانی، بی یار زندگانی شوقی چنان ندارد❤️ هرکسی میخونه یه صلوات بفرسته بر محمد و آل محمد 💚

منم همچین حسی به خونم دارم از وقتی خریدیمش مادرشوهرم نشست گریه کرد که چرا نزدیک من نیومدین رفتین نزدیک مادر زنت همون شد استارت دعواهای من و شوهرم اپل زندگی تا یکسال هر روز دعوا داشتیم که بفروشیم بریم نزدیک مامانش من گفتم نه شده طلاق بگیرم نزدیک مامانت نمیام از اون موقع شوهرم خونه رو دوست ندارم یه هزاری خرج خونه نکرده و همش امید داره عوضش کنیم ولی پول نداریم 

خونه ای ک نزدیک قبرستونه..

خونه ای ک صاحبان قبلی  داخلش گناه کردن. زنا کردن.. یا دعوا و جدایی بوده.. یا مشروب خوری بوده اینا همش باعث سنگینی و انرژی منفی برای صاحبان جدید میشه

شوقی چنان ندارد بی یار زندگانی، بی یار زندگانی شوقی چنان ندارد❤️ هرکسی میخونه یه صلوات بفرسته بر محمد و آل محمد 💚

بله منم خیلی معتقدم .به نظرم آدم هایی که قبل شما ساکن خونه باشند تاثیر خودشون رو میذارن و گذاشتن . حالا چه خوب چه بد ...

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بله منم خیلی معتقدم .به نظرم آدم هایی که قبل شما ساکن خونه باشند تاثیر خودشون رو میذارن و گذاشتن . ح ...

بله منم همینو میگم.. خیلی تلاش کردم خوب باشیم ولی نشد

همسرم میگه بلند شیم ضرره چون خرج کردیم واسه خونه

اما من دل چرکینم فقط میخوام برم ی جای جدید

همسرم میگه ۱۰۰ تومن خرج خونه کردیم ک ارزون بدیم بره؟

بگو صد تومن بدی بره مهم تره یا رابطه و زندگیمون؟؟