مادردوتاپرنسس مدیر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 عنوان چرا امشب این جوریه | مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 54 پست نمی دونم چرا امشب اینقدر بی تابم واقعا نمی دونم آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست 1403/06/12 | 00:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مقبوله عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 9293 زایمان زودرس فعلا بستری ام تا ببینیم توکل بخدا چی پیش میاد انشاالله به حق این شب عزیز به خیر بگذره.نی نی عجله داره تشریف فرما بشه😍 لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 من خوبم تازه رفتم دوش گرفتم لش کردممممم😍😍 خوش بحالت ان شاءالله که همیشه شاد و سر زنده باشی آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
ترنمat عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 26373 انشاالله به حق این شب عزیز به خیر بگذره.نی نی عجله داره تشریف فرما بشه😍 امین برای همه
مقبوله عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 9293 چه خوبه که تنها نیستم 🤝 تنها نیستی .یه مشت حال خراب دور همیم😅😅 لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 ای حبیب نامرد😒😒 اره واقعا☹ آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
وروجکش_بودم عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1837 زایمان زودرس فعلا بستری ام تا ببینیم توکل بخدا چی پیش میاد ان شاءالله ب حق علی بچت سالم و به موقع ب دنیا بیاد
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 قضاوتحمایت بی جا دقیقا من نی نی سایت امدم درد و دل کنم ولی وقتی دیدم اوضاع این جوریه اینجا هم نتونستم حرف دلم و بزنم آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 قضاوتحمایت بی جا دقیقا من نی نی سایت امدم درد و دل کنم ولی وقتی دیدم اوضاع این جوریه اینجا هم نتونستم حرف دلم و بزنم آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
ترنمat عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 26373 ان شاءالله ب حق علی بچت سالم و به موقع ب دنیا بیاد ممنونم عزیزم
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 اره حس بدیه☹️من نمیدونم این چن روز چرا اینقدد میخوابم عه من فکر کردم فقط من این جوریمدوست دارم فقط بخوابم نمی دونم چرا آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 💔🥺 😭😭 آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 نه کلی ماجرا داشتم تو بارداری اخی عزیزمان شاءالله که همیشه سالم و سلامت باشی گلم آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
ته_دیگ_ماکارونی_۸۳ عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 7317 عه من فکر کردم فقط من این جوریمدوست دارم فقط بخوابم نمی دونم چرا منم نمیدونم چرا واقعا ولی یه حس کسلی بدی میده به ادم برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 تنها نیستی .یه مشت حال خراب دور همیم😅😅 خخخخ دقیقا 😍 آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست