2777
2789

من تخمدانشو دارم

فقط درد تخمدان داشتم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد شدید قاعدگی کمر درد خونریزی های شدید همراه با لخته های بزرگ درد موقع دفع مدفوع لکه بینی بین دو پ ...

ای وای عزیزم 

آندومتریوز شما در چه حدیه؟ برای من خفیفه.

برای بارداری تحت نظر هستید؟

همونه فک کنم. باعث چسبندگی میشه. حالا یا ب رحم میچسبه یا تخمدانباردار شدین راحت؟؟

من کیست تخمدان بزرگ داشتم و خیلی خوب ۲تا بارداری داشتم، بعد از زایمان دوم متوجه آندومتریوز شدم، اونم بخاطر درداش

اما اینکه از قبل هم بوده یا نه نمیدونم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
منم دقیقا موقع تخمک گذاری درد های وحشتناک داشتم. رفتم دکتر گفت آندومتریوز خفیف داریچه قرصی مصرف کردی ...

من با طب سنتی پیش میرم، دارو شیمیایی فکر نکنم تاثیر داشته باشه فقط عمل

البته پروسه طب سنتی ام زمان بره. ترجیحم این بود تا بشه عمل نکنم

من کیست تخمدان بزرگ داشتم و خیلی خوب ۲تا بارداری داشتم، بعد از زایمان دوم متوجه آندومتریوز شدم، اونم ...

من خوندم که اگه باشه ممکنه از همون دوره بلوغ ایجاد شده باشه.

پریود تو سن پایین هم از علائمشه که من داشتم.

خداروشکر که بچه دار شدین

من خیلی اذیتم الان تو رابطه. نمی‌دونم چون اولشه درد دارم یا بخاطر مشکلمه.

من خوندم که اگه باشه ممکنه از همون دوره بلوغ ایجاد شده باشه.پریود تو سن پایین هم از علائمشه که من دا ...

ممکنه از علائم بیماریت باشه

دکتر چه دارویی داده؟

ممکنه از علائم بیماریت باشهدکتر چه دارویی داده؟

اسپیرونولاکتون میخورم

اما من الان درد دوره تخمک گذاریم خوب شده

نمی‌دونم دردم بخاطر چیه

برام سونوگرافی واژینال نوشته اما میترسم برم 

اسپیرونولاکتون میخورماما من الان درد دوره تخمک گذاریم خوب شدهنمی‌دونم دردم بخاطر چیهبرام سونوگرافی و ...

ترس نداره سونو

ای وای عزیزم آندومتریوز شما در چه حدیه؟ برای من خفیفه.برای بارداری تحت نظر هستید؟

شدیددددد خیلی شدید.

فعلا ده ساله هرکار کردم باردار نشدم. اشتباهم این بود عمل باز انجام دادم.

طب سنتی برای اندو بهتر جواب میده

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت