بچه ها من قرص تنسی یک و نیم خوردم پنج شیش روز بعد پریود شدم الان از اون موقع دوماه میگذره و پریود نشدممم بیبی چکام همشششش منفی اع واقعا دارم دیوونه میشم خواهش میکنم اگه کسی شرایط منوداشته یا نظری داره میشه یه چیزی بگین یکم اروم شم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم استرس و ترس دارم با این تفاوت ک من پروژسترون زدم پریود شدم هفت روز الان همش لکه خون دارم و میترسم باردار باشم🚶🏻♀️آزمایش بتا هم دادم منفی بود ولی استرس داره روانیم میکنه
من دوره نامزدی دوسه باری خوردم .بعد ی هفته پریود میشدم .ی ماه بعدش باز میشدم .ولی قرص چون هورمونیه و یهو ی مقدار زیادی هورمون وارد بدنت میشه احتمال عقب انداختن هست.وقتی پریود شدی بعد از خوردن قرص یعنی حامله نیستی.برو دکتر بهت شاید دارو بده پریود بشی
گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم