2777
2789
  چقدر زود مشکوک میشین به همه

نه بابا چندروزه 

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها تو تاپیک قبلی فرمانده 

یکی عکس گذاشت سوژه‌های تکراری بود اسمش 

من یه عکس امروز تو اینستا دیدم

به نظرم شبیه اون بود

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
مگه حموم زنونه قدیم اینجا     قدیم میرفتن حموم زنونه دنبال این خاله زنک بازیا بودن برای د ...

والا😆😆

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
چه مسخره ان بعضی ها که سریع گزارش میزنن!خب جنبه ندارین نیاین تاپیک     من وزن و قد منظورم ...

چه اسم با مسمایی برای خودت انتخاب کردی 

خدا چه دیدی شاید فردا تهرانی تورو فرمانده کل قوای سایت کرد    

بچه ها تو تاپیک قبلی فرمانده  یکی عکس گذاشت سوژه‌های تکراری بود اسمش  من یه عکس امروز تو ...

چرا دروغ میگی راحت؟؟؟؟

من اینستا ندارم، عکسی که شبیه من دیدی رو بزار لطفااااا  

فرمانده ی من...همه ی وجودم تابع اطاعت از شماست
چرا دروغ میگی راحت؟؟؟؟ من اینستا ندارم، عکسی که شبیه من دیدی رو بزار لطفااااا    

اصلا فهمیدی چی نوشتم😐😈

تهمت چیه 

حالت خوش نیستا

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
قضیه مشکوکه 😏

بنظر منم

باب‌اسفنجی: هوهو بترسین من یه روحم!پاتریک: باب‌اسفنجی چرا مثِ روحا لباس پوشیدی؟!باب‌اسفنجی: عه پاتریک، چجوری منو شناختی؟!!!پاتریک: هیچوقت برام غریبه نشدی که الان بخوام دوباره بشناسمت...!