2777
2789
عنوان

تاپیکایی که قفل میشه

130 بازدید | 9 پست

سلام.چرا تاپیکارو بعضیا قفل میکنن؟اگه تاپیک زدن که نظر بقیرو بدونن چرا یهو وسط بحث قفل میکنن؟

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

بلد نیستن لابد

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب حذف کنن یعنی چی که قفل میکنن.چند روزه تا میخوام نظر بدم میبنم قفل شده حرص میخورم🤣🤣🤣

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
نه والا من تاپیک زدم دیدم هیشکی دیگه نظر نمیده نیستن منم قفل کردم میخواستم حذف کنم راستش🤔

دقیقا توی تاپیک شما هم بودم این اتفاق افتاد.یه کلی تایپ کردم یهو قفل شد .خودت خودتو تنبیه کن😉

دقیقا توی تاپیک شما هم بودم این اتفاق افتاد.یه کلی تایپ کردم یهو قفل شد .خودت خودتو تنبیه کن😉

اخی عزیزم حدس زدم از اونحا باشه😉😆 نه والا جوابمو گرفتم گفتم خب حالا پاک کنم تاپیکو دیدم پاک نمیشه ک😑

خدایا سپردم به خودت❤️به امید تو🌹

واه حذف نداره مگه میشههههههه🤔🤔🤔

خاک بر سر این سایت