مهسا_مامان(سید_اهورا) مدیر استارتر عضویت: 1391/11/11 تعداد پست: 3563 عنوان تاپیکایی که قفل میشه 130 بازدید | 9 پست سلام.چرا تاپیکارو بعضیا قفل میکنن؟اگه تاپیک زدن که نظر بقیرو بدونن چرا یهو وسط بحث قفل میکنن؟ کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa 1396/07/17 | 23:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل۱۱۱۱۱ عضویت: 1396/05/27 تعداد پست: 7278 بلد نیستن لابد ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
فدرا_فرشته عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 1583 نه والا من تاپیک زدم دیدم هیشکی دیگه نظر نمیده نیستن منم قفل کردممیخواستم حذف کنم راستش🤔 خدایا سپردم به خودت❤️به امید تو🌹
مهسا_مامان(سید_اهورا) مدیر استارتر عضویت: 1391/11/11 تعداد پست: 3563 خوب حذف کنن یعنی چی که قفل میکنن.چند روزه تا میخوام نظر بدم میبنم قفل شده حرص میخورم🤣🤣🤣 کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
مهسا_مامان(سید_اهورا) مدیر استارتر عضویت: 1391/11/11 تعداد پست: 3563 نه والا من تاپیک زدم دیدم هیشکی دیگه نظر نمیده نیستن منم قفل کردم میخواستم حذف کنم راستش🤔 دقیقا توی تاپیک شما هم بودم این اتفاق افتاد.یه کلی تایپ کردم یهو قفل شد .خودت خودتو تنبیه کن😉 کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
فدرا_فرشته عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 1583 خوب حذف کنن یعنی چی که قفل میکنن.چند روزه تا میخوام نظر بدم میبنم قفل شده حرص میخورم🤣🤣🤣 من بلد نیستم حذف کنم😐چجوریه؟فقط قفل داشت خدایا سپردم به خودت❤️به امید تو🌹
فدرا_فرشته عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 1583 دقیقا توی تاپیک شما هم بودم این اتفاق افتاد.یه کلی تایپ کردم یهو قفل شد .خودت خودتو تنبیه کن😉 اخی عزیزم حدس زدم از اونحا باشه😉😆 نه والا جوابمو گرفتم گفتم خب حالا پاک کنم تاپیکو دیدم پاک نمیشه ک😑 خدایا سپردم به خودت❤️به امید تو🌹
مهسا_مامان(سید_اهورا) مدیر استارتر عضویت: 1391/11/11 تعداد پست: 3563 واه حذف نداره مگه میشههههههه🤔🤔🤔خاک بر سر این سایت کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
فدرا_فرشته عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 1583 واه حذف نداره مگه میشههههههه🤔🤔🤔 خاک بر سر این سایت اره عزیزم دیدی شده دیگه😁😁😁 پیدا کردی به منم بگو چجوری حذف میشه خدایا سپردم به خودت❤️به امید تو🌹