2777
2789
عنوان

انعام به چمدان بر های هتل چهار یا پنج ستاره

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 123 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵۰ بسه واقعا، به خانه دارا انعام میدین؟؟!!! والا ما که تاحالا انعام ندادیم توقعم نداشتن..

نه گاهی خیلی میان هی سلام علیک چیزی لازم ندارین یا هی شامپو صابون اضافه میدن مشخصه التماس دعا دارن.

یا کلا نده یا همون۲۰۰بدهمگه بچس۵۰تومن بدی دستش خیلی زشته😐

خوشبحال مغازه داری که تو مشتریش باشی قشنگ میتونه از ساده بودنت استفاده کنه تیغت بزنه جنس ۱۰ هزار یک میلیون بهت تو پاچه کنه

بنظرم آدم خجالتی هستی رو عزت نفست کار کنباور کن هیچی مثل عزت نفس آدم جذاب نمیکنه حتی پیش همین چمدون ...

عزت نفس اینجا کاربرد نداره روم نمیشه منطورم این هست که وقتی این پا اون پا میکنه احساس خوبی ندارم دست خالی بره

نه گاهی خیلی میان هی سلام علیک چیزی لازم ندارین یا هی شامپو صابون اضافه میدن مشخصه التماس دعا دارن.

واسه ما هم زیاد از اینکار میکردن ولی چیزی نمی‌دادیم 

خب وظیفه کاریشون هست بهشون میگند خوش برخورد باشید 

ولی حالا دلت سوخت یک چیزی بهشون بده😂

گرچه حقوق شون کم نیست اینا

خوشبحال مغازه داری که تو مشتریش باشی قشنگ میتونه از ساده بودنت استفاده کنه تیغت بزنه جنس ۱۰ هزار یک ...

😂😂😂از مغازه ها خیلی خرید نمیکنم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

من عید چندین هتل نامبر وان رفتم

هیچی هم انعام ندادم

توی لابی هم گاهی میرفتم هم صحبت میشدیم مبگفتن نمیدیم

هزینه ها زیاد شده ملت کمتر انعام میدن

نهایتا ۵۰ بدین

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

من که نمیدم کلا با انعام دادن مشکل دارم. فقط به افرادی که برای پارک کردن ماشین کنار رستوران هستن یا شاگرد میوه فروش که میوه هامو میاورد تو ماشین به اینا انعام خوب دادم. 

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

مادربزرگ من هر دفعه ۵۰۰ تا ۱ میلیون میده ولی به نظرم ۴۰۰ خوبه

چه لارج

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.