2777
2789
عنوان

بیبی چک

152 بازدید | 25 پست

دوستان من اخرین رابطه ام که محافظت شده هم بود پنج خرداد بودو تیرومرداد دوبار بیبی چک زدم و منفی شد

از زمان اخرین رابطه ام سه بار پریود شدم و ببخشید حتی دفع لخته هم داشتم اما مثل همه پریودی هام نبوده اما حجم خون زیاد بود...دیروز و امروز صبح بیبی چک زدم و هردو زیرپنج دقیقه یه هاله خیلی کمرنگ انداخت که توی نور  زیادمشخص نمیشد و فقط توی سایه معلوم میشد...عکسشو براتون میذارم توی عکس زیاد مشخص نیست ولی نور گوشی رو کم کنید متوجه میشید

به نظرتون امکان بارداری هست؟

مگه نمیگی از اخرین رابطت سه بار پریود شدیالان بچه از کجا بیاد؟

پریودام مثل همیشه نبود اخه 

ولی حجم خونریزیم با این که مثل همیشه نبود ولی زیاد بود

پس این هاله چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اصن هاله نمیبینم آزمایش خون ندادی؟تو آزمایش مشخص میشهتکلیفت معلوم میشه

نه ازمایش ندادم چون دوبار بیبی چک زدم توی تیرو مرداد و هردو منفی شد نمیدونم اینبار چرا اینجوری شد

نه اصلا هیچ هاله ای مشخص نیست

اینطوری هم که به زور بخواد پیدا باشه مثبت حساب نمیشه،باید بشه بهش گفت هاله

ازمایش بده نهایتا

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
نمیشه که عزیزم وقتی بعد از رابطه پریود شده باشی دیگه حامله نیستی

بعضی خانومای اینجا میگن با وجود پریود شدن باردار بودن منم ترسیدم در حالی که ببخشید من روز دوم و سوم پریودام نوار بهداشتی کاملا خونی میشد

نه اصلا هیچ هاله ای مشخص نیستاینطوری هم که به زور بخواد پیدا باشه مثبت حساب نمیشه،باید بشه بهش گفت ه ...

به نظر شما اگه باردار بودم نباید بعد چهارماه خط واضح میوفتاد؟