2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دعوا تموم شده بود دیگه. فردا صبح علی طلوع برو پزشکی قانونی نامه طول درمان بگیر

برا خودم خونواده م نذاشتن،برا شوهرم گرفتیم،شکایت هم کردیم البته اگه بتونیم ثابت کنیم،

بعد جالبه اونایی که مارو زدن چون نوه ی ش ه ی د هستن،الکی از اسم اون مرحوم استفاده کردن و شکایت کردن که ما به ش ه ی د شون فحش دادیم،و وکیل هم گرفتن و نامه از بنیاد که کارشون خارج نوبت انجام شه

برا خودم خونواده م نذاشتن،برا شوهرم گرفتیم،شکایت هم کردیم البته اگه بتونیم ثابت کنیم،بعد جالبه اونای ...

نمیتونن عزیزم. اونا هم باید شاهد و مدرک داشته باشن. شهید داشتن هیچ تاثیری در روند دادگاه نداره و غیرقانونیه. 

نمیتونن عزیزم. اونا هم باید شاهد و مدرک داشته باشن. شهید داشتن هیچ تاثیری در روند دادگاه نداره و غیر ...

ینی می تونیم بخاطر سو استفاده شون شکایت کنیم؟؟؟

فکر کنم میخوان دوتا شاهد پولی جور کنن،

ینی می تونیم بخاطر سو استفاده شون شکایت کنیم؟؟؟فکر کنم میخوان دوتا شاهد پولی جور کنن،

بله حتما. چیزی به نام شاهد پولی نداریم. شاهدا باید زمانی که مامور اومد صورت جلسه کرد حضور میداشتن یا دوربین مداربسته ای چیزی میگرفتشون. دادگاه الکی چیزیو مستند نمیدونه 

بله حتما. چیزی به نام شاهد پولی نداریم. شاهدا باید زمانی که مامور اومد صورت جلسه کرد حضور میداشتن یا ...

وای جدی میگی؟

خداروشکر

دعا کن مظلوم به حقش برسه ،خیلی حالم بده،از زندگی سیر شدم

وای جدی میگی؟خداروشکردعا کن مظلوم به حقش برسه ،خیلی حالم بده،از زندگی سیر شدم

بله. مهم اون گزارشی هست که اون مامور نوشته. حرفای اونا اهمیتی نداره. البته اگه شما هم زده باشینشون و اثار ضرب و شتم داشته باشن اونا هم میتونن شکایتشون پیش ببرن.

بابت سو استفاده شون چه شکایتی باید بکنم؟

از وکیل بپرس عزیزم. اخه سواستفاده ای نمیتونن بکنن که بخوای شکایت کنی‌. برن به قاضی بگن ما بچه شهیدیم قاضی میگه زر نزن😁 کنکور که نیست سهمیه داشته باشن 

بله. مهم اون گزارشی هست که اون مامور نوشته. حرفای اونا اهمیتی نداره. البته اگه شما هم زده باشینشون و ...

نه ما اصلا نزدیم.ما دو نفر بودیم،اونا ۵نفر،

ولی مامور از خودش هیچی ننوشت،فقط نقل قول مارو برا گزارش ما،و نقل قول اونارو برا گزارش اونا،و خب اونا دروغ زیاد گفتن و جلوی مامور هم اسم ش ه ی د شون رو میاوردن و مامور رو مطیع خودشون میکردن

از وکیل بپرس عزیزم. اخه سواستفاده ای نمیتونن بکنن که بخوای شکایت کنی‌. برن به قاضی بگن ما بچه شهیدیم ...

به مامور میگفتن بچه ش هیدیم،ولی موضوع شکایت شون اینه که منو شوهرم به مادرشون فحش ناموسی دادیم و به ش هیدشون فحش دادیم،خدا این دروغگوها بزرگ رو لعنت کنه