2777
2789

در ارتباط با تاپیک قبلم خیلیا پرسیدن چیشد رفتن یا نه

اینجا میزارم که هی نخوام بزارم تو تاپیک 

خداروشکر بی فایده نبوده و بیشتر از اینم جواب میده قطعا

به اونایی که میومدن میگفتن همش بی فایده است هیچ کاری نمیکنن باید بگم که اگه جای این حرفا سر مسائل مختلف اعتراض میکردین الآن وضع کشور این نبود خوشبختانه نسل جدید شجاع تر از نسل قبله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان چندروز دیگ انتخاب رشتس. تا الانم نتایج دیر میاد مثلا اواسط مهر. بخوان دوباره رتبه بدن ک رفت ...

چی بگم ولی دست رو دست گذاشتنم راهش نیست حدقل برا سالای بعد درست بشه

برا کنکور ۱۴۰۳ فقط ۱۴۰۲ ایا تراز سیو داشتن و وضع این شد وای به حال ۱۴۰۴ که هم ۱۴۰۳ ایا تراز سیو دارن هم ۱۴۰۲ ایا

یعنی چی تراز سیوی اولین بار میشنوم

یکم خسته شدم بس که توضیح دادم ولی چشم میگم😅

سال ۱۴۰۲ یه قانون زدن که کسانی که کنکور دادن ترازشون تا دو سال براشون میمونه و مبتونن با ثبت نام تو کنکور ازش استفاده کنن و رتبه بگیرن به این میگن تراز سیو

یعنی اصلا نیاز نبود تو کنکور و امتحانات نهایی شرکت کنن فقط با ثبت نام تو کنکور  رتبه جدید براشون اومد

مورد داشتیم رتبه ۲۳۷ پارسال شده ۲۰۰ امسال فقط با ترازای پارسالش بدون هیچ تلاش دوباره ای

خیلی کنکوریای ۱۴۰۲ کنکور ثبت نام کردن و بازم رتبه گرفتن و این باعث شده رتبه ۱۴۰۳ ایا از اون چیزی که باید و حقشون بوده دوبرابر و حتی سه برابر بشه !!

جالبه بدونید امسال حتی تراز هاعم نسبت به پارسال پایین دادن مثلا اونی که امسال میانگین درصداش ۴۵ بود تراز یکسانی گرفت با اونی که پارسال میانگین درصداش ۳۰ بوده و اینطوری شده که رتبه ی پارسالیا حتی بهتر از امسالیا شده با درصدای یکسان