2777
2789

پس فردا عمل بینی دارم اینقدر استرس دارم حتی میخواستم کنسلش کنم طبیعیه این حالت؟

کلی تلاش کردم شرایط عملو محیا کنم الان ک وقتش رسیده ونصف پولو زدم ب حساب دکتر مثل چی پشیمون شدم شمام اینطور بودین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشیمونیت واسه چیه از انتخاب دکترت یا کلا عمل؟

از دکتر ک تقریبا مطمئنم چون چند تا از دوستا وهمکارم عمل کردن پیشش 

اینقدر اخیرا بهم گفتن بینیت خوبه چرا میخوای این همه پول الکی بدی استرس گرفتم و دارم منصرف میشم 

ولی میدونم عملم نکنم ۶ماه دیگه دوباره فیلم یاد هندوستان میکنه ب قول معروف 

از دکتر ک تقریبا مطمئنم چون چند تا از دوستا وهمکارم عمل کردن پیشش اینقدر اخیرا بهم گفتن بینیت خوبه چ ...

بستگی به بینی ات داره اخه اگه اینطوری که میگی بینی ات خوب باشه خب نیازی نیست که ولی اگه نه خودت دماغت و دوست نداری بدت میاد ازش عمل کن

مشاوره هایی که میرفتی دکترا چی میگفتن میگفتن خوبه عمل نکن یا نه میگفتن نیاز داری؟ 

بستگی به بینی ات داره اخه اگه اینطوری که میگی بینی ات خوب باشه خب نیازی نیست که ولی اگه نه خودت دماغ ...

گفت ک بینیت انحراف داره  

انحرافشم کاملا مشخص یعنی همه متوجه میشن ولی چون بینیم تقریبا ب صورتم میاد همه میگن  عمل نکن وگرنه همه گفتن ک معلوم انحراف داره ی مقدار

واینکه بعد معاینه وماساژ بینیم  گفت غضروف های بینیت خیلی از هم فاصله پیدا کردن معلوم ضربه شدیدی خورده 

اخه من تو بچگیم با دوچرخه تصادف کردم بینیم بد جور ضربه خورد

گفت ک بینیت انحراف داره انحرافشم کاملا مشخص یعنی همه متوجه میشن ولی چون بینیم تقریبا ب صورتم میاد ه ...

وای منم انحرافم خیلی بود طوری که بمنم میگفتن این ضربه خورده احتمالا 

ولی خب حرف بقیه رو ول کن ببین هرچی دل خودت میگه همونو انجام بده