2777
2789

سلااام🤗

📚من امسال میرم دوازدهم رشته م "انسانی" هست .

اونایی که تجربه شرکت تو ازمون های آزمایشی دارن یا اطرافیانشون اگه شرکت کردن نظر بدن 🌸

🌱بین قلم چی ، گزینه ۲ ، ماز کدوم رو ثبت نام کنم ؟

❌️اینم بگم که من واسه یازدهم قلم چی ثبت نام کردم و سوالاش سخت بود ، البته من اصلا تست کار نمی کردم اون موقع و الکی پول خرج کردم . از تابستون امسال به طور جدی دارم دهم و یازدهم رو مرور می کنم و تست میزنم .

پاییز میخوام برم یکی از این آزمون ها رو شرکت کنم .

ممنون میشم راهنماییم کنید 🌹❤️

♡حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم ماز هم قلم چیاگه جفتشو نمیتونی ماز برو

اتفاقا تعریفش رو شنیدم ، ولی دوست دارم حضوری باشه 

آنلاین زیاد نمیتونم و سوالا رو سَر سَری میگیرم 😅

♡حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️

اتفاقا تعریفش رو شنیدم ، ولی دوست دارم حضوری باشه آنلاین زیاد نمیتونم و سوالا رو سَر سَری میگیرم 😅

منظورم ماز بود

اتفاقا تعریفش رو شنیدم ، ولی دوست دارم حضوری باشه آنلاین زیاد نمیتونم و سوالا رو سَر سَری میگیرم 😅

برو چاپشون کن

اگه سختته برو قلم چی دیگه

اما انگاری قراره ماز رو هم حضوری کنن البته با تقبل هزینه اضافی

ماز

شما خودت شرکت کردی ؟

منم میرم دوازدهم انسانی 😂

عه😍😂

تو چه آزمونی میری یا رفتی که خوب باشه؟

برو چاپشون کناگه سختته برو قلم چی دیگهاما انگاری قراره ماز رو هم حضوری کنن البته با تقبل هزینه اضافی

دوست من ماز رو شرکت کرده انلاین . تو شهر ما حضوری نداره .

دوستم با آزمون و کلاساش و همه با تخفیف ماز شرکت کرد شد نزدیک ۱۰ میلیون 

من اگه بخوام شرکت کنم فقط آزمون شرکت میکنم ، کلاساش رو نمیخوام

میدونین هزینه ش چقدره ؟

من گزینه دو بودم راضی بودم خوب بود میخوام امسال پشت بمونم مشاورم گفت حتما ماز شرکت کن چون آزمون تشری ...

اره منم از یه مشاور پرسیدم گفت ماز

منم گیج شدم بخدا 

هزینه اش نمیدونی چنده ؟