عشقبرف مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 883 عنوان چیکار کنم ضربان قلبم بره بالا 1189 بازدید | 26 پست ضربان قلبم پایینه ۵۵ یا ۵۸چیکار کنم بره بالاتر مثلا ۷۰بدی ضربان قلب پایین که خوشم نمیاد تا یک شوکی اتفاقی استرسی پیش میاد چون یکدفعه میره بالا انگار بدن میره تو شوک دست و پا صدا میلرزه 1403/06/11 | 16:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقبرف مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 883 عاشق شو بدک نیست ولی عاشق موندن طولانی همیشه سخته شدتی نیست
پیشی_نرم عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 2941 عاشق شو مگه عقلش پریده Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ .............. پروفایلم رو کپی نکنید! شخصیه
الله۷۷۷ عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 431 نمیدونم ولی خوب نیس اونقد بالا ممکنه قلب ایست کنه.من موقع بدو بدو و طناب زدن ضربانم میره بالا.
blackk عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 6189 برای من پس چرا بالاست زیر ۸۰ نمیاد یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️🩹❤️🩹
sperso عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 9402 عادیه زیر ۴۰ خطرناکه روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید
کامبیز۴۵ عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 916 بدک نیست ولی عاشق موندن طولانی همیشه سخته شدتی نیست اینم حرفیه😏 به پشماتون بیاموزین که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😇
کامبیز۴۵ عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 916 مگه عقلش پریده نمیدونم آقای پیشی به پشماتون بیاموزین که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😇
عشقبرف مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 883 برای من پس چرا بالاست زیر ۸۰ نمیاد اونم بالاست ولی خوبیش اینه مسکل مثل من ندارم تا یک استرسی میاد قلب تند بزنه بری تو شک دست و پا صدات بلرزه
عشقبرف مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 883 عادیه زیر ۴۰ خطرناکه اره عادی هست ولی استرس بیاد چون پایینه تند میشه یک دفعه دست و پات میلرزه ...