2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکت قفل بود ببخشید اینجا می نویسم

وقتی ازدواج کردی دوتا بچه داری هیچ مشکلی هم نداری چرا جدا بشی فقط همسرت دروغ گفته که به مشکل نخوری می دونسته حساسی ، حق داری دوست نداری اندام زنارو ببینه نامحرم هست ولی خب اون هدفش درمان و درآمد زایی هست ، درآمدش بالاس خداروشکر کن که جراح هست ❤ 

چرا ترکید ؟ تاپیک چیشد اخرش ؟ شغل همسرت چی بود

والا همه که فقط توهین کردن . شوهر من اورولوژیست هستن . نمیدونم من اصلا خیلی از پیاما رو نخوندم . فقط من اومدم یه مشورت بگیرم ببینم  چیکار کنم . بقیه خودشونو بذارن جای من و نظر بدن که این طوری شد 

تاپیکت قفل بود ببخشید اینجا می نویسموقتی ازدواج کردی دوتا بچه داری هیچ مشکلی هم نداری چرا جدا بشی فق ...

مممنونم عزیزم . فقط دلم میخواد الان صورت منو ببینی . مشکلی ندارم اما واسم خیلی سخته این شرایط . خیلی از شغلا درآمد دارن آخه چرا این !

والا همه که فقط توهین کردن . شوهر من اورولوژیست هستن . نمیدونم من اصلا خیلی از پیاما رو نخوندم . فقط ...

جراح هستن ؟ یا دستیار پزشک ؟ 

نمیدونم واقعا ... منم حساسم ، ولی خب شغله و براشون عادیه اگه همسرتم خوبه مهم نیست. عجیبه تاحالا متوجه نشده بودی 

جراح هستن ؟ یا دستیار پزشک ؟ نمیدونم واقعا ... منم حساسم ، ولی خب شغله و براشون عادیه اگه همسرتم خوب ...

عزیزم اورولوژیست یعنی چی؟ یعنی پزشک  متخصصجراح  کلیه مجرایی ادراری پروستات مثانه سنگ  ...

مممنونم عزیزم . فقط دلم میخواد الان صورت منو ببینی . مشکلی ندارم اما واسم خیلی سخته این شرایط . خیلی ...

❤ میدونم عزیزم ، به اینم فکرکن هرکی باید تو یه کاری باشه چرخه باید بچرخه و اینکه خوب بود درآمدش پایین بود ناشکری نکن ، تاپیک منو بخون راجب کنترل استرس

مممنونم عزیزم . فقط دلم میخواد الان صورت منو ببینی . مشکلی ندارم اما واسم خیلی سخته این شرایط . خیلی ...

عزیزم خیلی خیلی بهت حق میدم

اصلا اون خانومایی که ناراحتیتون رو به پزشک بودنتون ربط دادن درک نمیکنم

چه ربطی داره

بلخره زن هستید خیلی سخته قبولش

ولی یه سوال

من همیشه فکر میکزدم اورولوژی مال اقایونه فقط

برا خانومارو چیکار میکنن مثلا

اون پوزیشنم که گفتید سرچ کردم وااااااای افتصاح بود بخدا درکت میکنم

از خداتم باشه همسر پزشک داری برای چه چیزهایی حرص میخوری مردم از خداشونه 😂

من اگر بودم اصلاااا از خدام نبود شوهری داشته باشم روزانه چندین زن رو تو این پوزیشن ببینه و معاینه کنه!

تصورشم سختهههههه

پوزیشن زایمان طبیعی!!کله اش هر روز تو واژن خانوما!!

من اگر بودم اصلاااا از خدام نبود شوهری داشته باشم روزانه چندین زن رو تو این پوزیشن ببینه و معاینه کن ...

چی بگم عزیزم خواستم دلداریش بدم دیگه ، آدم سعی کنه نیمه ی پرلیوانو ببینه خواستم از دید مثبت هم نگاه کنه فقط منفی نه

آره خوب نیس نامحرم هست ولی درآمد بالا پزشک بودن اینکه هرکی باید تو یه کاری باشه هدفش درمانه و درآمدزایی نه چیز دیگه اینارم باید دید