2777
2789

حس نداره توروخدا بگید چکار کنم خیلی میترسم الان نزدیک یع ساعته اینجوریه 😭😭😭بند انگشتم کبوده

در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد

الله و اکبر از دست نی نی سایتی ها

زنگ بزن اورژانس یا خودت اسنپ بگیر برو

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان توقع داری اینجا چی بشنوی

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چجوری حمله عصبی بتون دست میده چیکار می کنید خیلی دوس دارم منم اینجوری شم بنظر جاالبه  

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت                            
چجوری حمله عصبی بتون دست میده چیکار می کنید خیلی دوس دارم منم اینجوری شم بنظر جاالبه

😐😐😐😐

😐😐😐😐

چیه خو میخوام بدونم چجوری میشه ادم

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت                            
چیشده خطرناکه؟ توروخدا نیلی میترسم

میترسی برو دکتر عزیزم

همین الان برووووو

وای چرا وایسادی تو سایت

برو دکتر ان‌شاالله چیز مهمی نباشه

اگه چیز مهمی باشه و دیر بفهمی خطرناکه ارههه

بروووووووووو

استارتر رفتی دکتر خبر بده

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

نترس عزیزم فقط اب بخور ویه جابشین گرم نگهش دار منم چندماه پیش بهم حمله عصبی دست داد سمت چپ صورتم کامل بیحس شد ودهنم کج شد انقد زدم توصورتم شوهرم بزور نشوندم صورتمو گرم نگه داشت تا برگشتم حالت اول بعدش رفتم اورژانس

اصلا جالب نیست چون اون لحظه تمام سلول و رگ ب رگ بدنت و فشارت وضربان قلب تویک لحظه امپر شدید میزنه و ممکنه یه جایی از بدنو فلج کنه یا باعث سکتهبشه این چیش جالب برات 

اصلا جالب نیست چون اون لحظه تمام سلول و رگ ب رگ بدنت و فشارت وضربان قلب تویک لحظه امپر شدید میزنه و ...

واقعا!!!!! 

خو آدم چرا اینجوری میشع.. کبود شدنشو میگم

بعد دردم داره؟