یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چجوری حمله عصبی بتون دست میده چیکار می کنید خیلی دوس دارم منم اینجوری شم بنظر جاالبه
در جستجوی خویش یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺 که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺 و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺 خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺 من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم* و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺 خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂 آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت
در جستجوی خویش یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺 که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺 و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺 خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺 من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم* و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺 خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂 آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت
نترس عزیزم فقط اب بخور ویه جابشین گرم نگهش دار منم چندماه پیش بهم حمله عصبی دست داد سمت چپ صورتم کامل بیحس شد ودهنم کج شد انقد زدم توصورتم شوهرم بزور نشوندم صورتمو گرم نگه داشت تا برگشتم حالت اول بعدش رفتم اورژانس
چجوری حمله عصبی بتون دست میده چیکار می کنید خیلی دوس دارم منم اینجوری شم بنظر جاالبه
اصلا جالب نیست چون اون لحظه تمام سلول و رگ ب رگ بدنت و فشارت وضربان قلب تویک لحظه امپر شدید میزنه و ممکنه یه جایی از بدنو فلج کنه یا باعث سکتهبشه این چیش جالب برات
اصلا جالب نیست چون اون لحظه تمام سلول و رگ ب رگ بدنت و فشارت وضربان قلب تویک لحظه امپر شدید میزنه و ...
واقعا!!!!!
خو آدم چرا اینجوری میشع.. کبود شدنشو میگم
بعد دردم داره؟