2777
2789
عنوان

لطفا بیان بگین باردارم یا نه

135 بازدید | 22 پست

سلام 

من ماه قبل یه هفته مونده به پری اقدام کردم 

هر ماه دهم پریود میشدم منظم 

ولی این ماه دوازدهم شدم 

و بعد پریود دوهفته اقدام بودم 

دیروز دهم بود خیلی درد پریود داشتم خیلی 

سه روز قبل هم به شدت دوروز پشت سرهم حالت تهوع داشتم 

الانم یازدهم خیلی کم کمر درد دارم

به نظرتون بی بی چک نشون میده؟

ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حامله ای اگه یکم رنگ ادرارت ب رنگ خون میمونه نشونه اینه ک بچه خودشون داره نشون میده مبارکت باشع منوح ...

باشه عزیزم حتما خبر میدم😍

حتمن بزن جوابشوبده علائمی هم داری بگو

سلام عزیزم خوبی مک پریود نشدم ولی بی بی چک زدم منفی بود 

ادرارم رنگش پررنگه صبح که پا میشم دلم خیلی ضعف میره 

و شباهم حالت تهوع دارم بی بی چک مارک ویتا ساین و دیباسه و درکا زدم امروز منفی شد😐

سلام عزیزم شما هم موعد گذشته بی بی چک زدی؟من هرماه یا چهاردهم میشدم یا زودتر این ماه تا الان نشدم نم ...

آره من سه چهارروز از موعدم گذشته بی بی زدم سه تا منفی شد شد 

اگ شما باردار باشین هم ک امروز ۱۴ بود زود واسه شما میگن اگ زود باشه نشون نمیده خیلی هارو مثلا من خودم🥲

اره الان زوده برا جفتمون،بنظرت حامله ایم جفتمون؟بچه اولته شما؟

انشالله ک حامله ایم😍

آره اولمه دومین ماه اقداممه 

یه سال عروسی کردیم دوسال هم رابطه کامل داشتیم تو عقد با اسرار مامانم مخام حامله شم گفته اگ حامله باشی پول میدم دماغ عمل کنی😂

انشالله ک حامله ایم😍آره اولمه دومین ماه اقداممه یه سال عروسی کردیم دوسال هم رابطه کامل داشتیم تو عق ...

چه بامزه،من یه دختر سه ساله دارم خیلی دوس دارم براش همدم بیارم که خودشم تکو تنها نمونه کلا دو سه ماهه اقدام کردیم نمیدونم این. ماه گرفته یا نه

چه بامزه،من یه دختر سه ساله دارم خیلی دوس دارم براش همدم بیارم که خودشم تکو تنها نمونه کلا دو سه ماه ...

انشالله گرفته من مخاستم فردا هم بی بی بزنم بزنم ب نظرت یا بمونه شنبه