2777
2789
عنوان

من یه معلم فقیر و بی پولم💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 5464 بازدید | 152 پست
غصه نخور عسیسم شما قراره سوار بر موج های خوشبختی اقیانوس آرام بشی🤣😅

خب زودتر میگفتی شغل دوم داری 

تو رمالی تو ایران پول خوب هست چون هیچ‌جا  اندازه ی اینجا خرافاتی نیستن

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نیاز ندارم به شما ابله ها که فقط تو ماهواره امریکا رو دیدین توضیح بدم.هر غلطی مکنین بکنین بعدش م ...

به خدا تو اگ پاسپورت داشته باشی

کاربری دست ۸ نفره (کمبود سیمکارت داریم) لطفا مراعات کنین
من نیاز ندارم به شما ابله ها که فقط تو ماهواره امریکا رو دیدین توضیح بدم.هر غلطی مکنین بکنین بعدش م ...

خوشم میاد کم که میارین شروع میکنید فحش دادن 

همون حقتونه تو جهل بمونید 

شماها لیاقت اگاهی رو ندارید حیف این گوشی هایی که دستتونه

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
ببرین اونور نشون بدین حتما واسه افزایش حقوقتون خوبه

اگه پول توشه چرا که نه 

خاک تو سر اون دانشگاهی که شما رو پذیرش کرد.

@niniyar_1  

@niniyar_2  

@niniyar_5  

این بی فرهنگ اومده تو تاپیک من مدام عحاشب و بی احترامی میکنه و تربیت خانوادگیش رو نشون مبده

لطفا تعلیقش کنید

اخراج افاغنه مطالبه ملی. افغانی متجاوز باید برگرده کشور خودش
به خدا تو اگ پاسپورت داشته باشی

پاسپورت داره 

حج خانم تازه از کربلا اومده 😂😂😂

خاک تو سر اون دانشگاهی که شما رو پذیرش کرد.

تربیت خانوادگی خیلی بالایی داره

خیلی دوست دارم بدونم پدرومادرتون کی بودن اینجوری تربیتت کردن

اخراج افاغنه مطالبه ملی. افغانی متجاوز باید برگرده کشور خودش