2777
2789
عنوان

کنجکاوی از اعضای خصوصی دختر سه ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 34 پست
خب توضیح بده من دخترم میدونه ۴ سالشه و میگم بابا و داداش پسرن اونشکلین ما دختریم اونا موهاشون کوتاهه ...

برام جالبه......چطور بچهای شما همچین سوال‌هایی میپرسن. وقتی براش توضیح میدی.مسعله رو براش باز میکنی...اون کنجکاوتر میشه .دوست داره خودش ببینه .تنها باشه به پایین تنش خیلی نگاه میکنه.منتظر میمونه کی داداشش شلوارشو عوض میکنه که ببینه جای خصوصی داداشش چه شکلی......چه فرقی با خودش میکنه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

برام جالبه......چطور بچهای شما همچین سوال‌هایی میپرسن. وقتی براش توضیح میدی.مسعله رو براش باز میکنی. ...

توضیح نمیدم وقتی دو قلوان دیگه خودش دیده داششو باید بگم تفاوت هارو دیگه اتفاقا بعدش دیگه کنجکاو نشده الان براش عادیه اون پسر خودش دختر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی چقدر بد، منم دخترم چهار سالشه ، میترسم از این حرفاا⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩

اصلا نزار همبازی پسر داشته باشه..وبرعکس خانومایی که پسر دارن نباید بزارن همبازی دختر داشته باشه...خودتونم توخونه،اینارو رعایت کنید..خیلی موثره ..اتاق خواب،همخابی حمام با همسر،پوشش تو خونه جلوی چشم بچها.شوخیهای فیزیکی روزانه با همسر..ووقتی با یک نفر دیگه مشغول صحبت هستین به هیچ عنوان اجازه ندین.بچهاتون تو این بحث شرکت کنن ..یا کنار شما بازی کنن ولی گوششون رو شما تیز باشه...جایی هم که میره بازی میکنه حتما دم به دقیقه خبرشو بگیرین...بچهاتون بدون شما جایی نرن،یا نخابن حتی خونه ی مادرتون..انشاالله بچه ی سالمو خوبو صالحی بار بیاد و باعث افتخارتون بشه.....این تجربه ی منه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

توضیح نمیدم وقتی دو قلوان دیگه خودش دیده داششو باید بگم تفاوت هارو دیگه اتفاقا بعدش دیگه کنجکاو نشده ...

ببین این خوبه که خودش فهمیده اون پسره واین دختر (تموم)...ببین دیگه هم کنجکاوی نمیکنه...وقتی توضیح میدی ،هی دوست داره مسئله رو بازتر کنی،هی دوست داره بیشتر بدونه،.تو خلوت خودش تصور میکنه.واین خیلی کارو سخت میکنه.....انشاالله با موفقیاتشون باعث افتخارتون بشن