2777
2789
عنوان

کنجکاوی از اعضای خصوصی دختر سه ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 34 پست

وای خدا😂🥲

توضیح اشتباه به بچه ندین بدتر میشه. بهش توضیح بده که این قسمت اندام خصوصی هرفردیه و نباید بهش دست بزنه. همونطوری که بابایی ریش داره ما نداریم این قسمتمونم باهم فرق داره. تفاوت های دو جنس رو براش توضیح بده. ارامش خودتو حفظ کن و بهش بگو نباید دست به اون ناحیه بزنه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای اون دیگه فکرش منحرف شده من هفت سالم بود اینطور شدم و اینقدر دقت کردم رو همچین تا ۱۰ سالگی  همچین رو فهمیدم بعدش دیگه نتونستم تمرکز کنم دوست داشتم ازدواج کنم   

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای خدا😂🥲توضیح اشتباه به بچه ندین بدتر میشه. بهش توضیح بده که این قسمت اندام خصوصی هرفردیه و نباید ...

او فقط سه سالشه این توضیحات اصلا جالب نیست،حداقل برای این توضیح باید پنح سالو باشه، چون بچه منم اصلا یه حرف بزنی سریع میره به یکی میگه یا بلندبلند داد میزنه اونو میکه 

او فقط سه سالشه این توضیحات اصلا جالب نیست،حداقل برای این توضیح باید پنح سالو باشه، چون بچه منم اصلا ...

این دیگه به طرز بیان بستگی داره

باید تفاوت هارو درک کنه اگر خدایی نکرده با همین داد زدنا یا کنجکاویا به خودش آسیب بزنه چی؟ 

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

ن بابا کی میخاد نشون بده فقط دیده ک شلوارشون باد دار وا میسه😂

والا انقد اینجا تاپیک میزنن از اتفاقات ناگوار جنسی تو کودکیشون که خانواده ها ازش خبر ندارن که آدم به همه چیز و همه کس شک میکنه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

عزیزم نمیدونم چطور برای یک دختر سه ساله اتفاق افتاده که اینقدر براش جلب توجه کرده!!!...حالا که اینطور ذهنش منحرف شده هیچوقت...هیچوقت نزار دخترت با پسرها بازی کنه..مثلا پسرخاله یا پسر عمه هیچ فرقی نمیکنه...ببین مادر گل میدونم الان نگران بچتی،از رو شلوار مردها خیلی هم مشخص نیست که نظر یک دختر بچه ی ۳ ساله رو جلب کنه منم ۳ تا دختر و یک پسر دارم....خدا شاهده هنوز در مورد اندام خصوصی سوالی نکردن تا الان که بزرگ شدن...این چه حرفیه که بعضی‌ها میگن باید به بچه از کوچیکی یادداد..مگه مادرهای ما به ما گفتن که اینجا فلان جای.واینجا اسمش اینه. وقتی میگین بچه تو فکر میره با خودش بالا و پایین میکنه،تجزیه و تحلیل میکنه...نکنید ..تو مدرسه پله ،پله همه چیزو یاد میگیرن،تو کتاب علوم،زیست،و....فقط همینقدر به بچهاتون یاد بدین.جلوی کسی حتی خواهرش لباس عوض نکنه...هیچ کس حق نداره به شلوارت دست بزنه،حتی یک همکلاسی،حتی یک خانوم...با بچه ی بزرگتر از خودت دوست نباش.دیگه بچه بااین ذهنیت بزرگ میشه،تداعی ذهنش میشه.دخترام ماشاالله بزرگن،،من هیییچچچچ مشکلی در این موارد نداشتم...اصلا و ابدا..خودم وپدرشون هم تو خونه خیلی رعایت میکنیم

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

دیگه اونقدر مشخص نیست که بچه متوجه بشه

اتفاقا منم گفتم از رو شلوار آقایون اینقدر مشخص نیست که برای یک دختر بچه ی ۳ ساله جلب توجه کنه..  

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....