2777
2789
عنوان

بنظرتون اینجوری برینم به همه چی

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 19 پست
وظیفشه لطف نمیکنهاگه تحویل میگرفت که این نفر جدید که هم شرکتی من نیست نمیورد تو خوابگاه حرف مفت فقط ...

باشه ما مفت میگیم قبول ولی من اشاره به مدرک تحصيلي کردم نه زیبایی که بهت برخورد 

نه عزیزم جای تو رو نگرفتم

ولی خیلی شبیه این زن صیغه ای ها هستی این همه ناز و ادا برای صاحبکار عجیبه صاحبکار الان باید دمت و میگرفت پرتت میکرد وسط خیابون کارمند عادی نمیتونه انقدر خط و نشون بکشه که من نمیام و نمیخوام و میرم و ووو...😑😐😐😐

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقدر رئیس ات تحویلت میگیره خیلی جالبه به خاطر شما خودش به آب و اتیش میزنه و نازت هم خریدار دار ...

دقیقا انگار دوست دختر صاحبکارشه جدا از کارمندی خط و نشون میکشه واسه یارو کدوم کارمند عادی میتونه اینجوری رفتار کنه با صاحبکار بعد صاحبکارم بگه چشممم😐

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
دقیقا انگار دوست دختر صاحبکارشه جدا از کارمندی خط و نشون میکشه واسه یارو کدوم کارمند عادی میتونه این ...

صاحب کاره دیده همه پسرن این یدونه دختر اینجوری میکنه خخخ 

وگرنه اگه دورش پر دحتر بود نگاهش هم‌نمیکرد 

صاحب کاره دیده همه پسرن این یدونه دختر اینجوری میکنه خخخ وگرنه اگه دورش پر دحتر بود نگاهش هم‌نمیکرد

دقیقا