2777
2789
عنوان

بنظرتون اینجوری برینم به همه چی

254 بازدید | 19 پست

من هلدینگ کار میکنم(چون میدونم میپرسید چجوری رفتی و جواب سوال اصلیمو نمیدید میگم بهتون که آزمون دادم)

من ۹ ماهه اومدم سرکار و روزی که اومدم شرکت ما اسکان برای خانم نداشت و چون تنها زن خوابگاهی بودم منو توی خوابگاه یکی از شرکت های دیگه هلدینگ اسکان دادن که یه خانم توش بود و خیلی اذیت میکرد با آلودگی صوتی که ایجاد میکرد و رفتارای رو مخی که داشت همش منو اذیت میکرد و منم بارها اعتراض کردم نمیخوام توی این واحد باشم و حتی همونم از بودن من راضی نبود خلاصه شرکت اون خانمه اعلام کرد نیروتون بیاد بره توی یکی دیگه از واحدهای متعلق به ما منم به رییسم گفتم نمیرم برام خوابگاه بگیر و زدم سیم اخر وسایلم رو جمع کردم رفتم مهمانسرای شرکت خودمون که همش آقا رفت و آمد داشت بود دوماه موندم(من واحد کامل فول امکانات در اختیارم بود آقا پیش من تردد نداشت)

رییسم توی این دوماه تموم تلاشش رو کرد و همون واحدی که شرکت دختره اعلام کرده بود من برم داخلش و از دختره جدا شم رو کامل از اون شرکت گرفت و نفراتش رو بیرون کرد واحد رو داد کامل به من

حالا هنوز یک ماه نیست اسکان پیدا کردم یه خانم دیگه از یه شرکت دیگه رو میخواد بیاره تو واحد من درصورتیکه همون شرکت خودش یه واحد داره و جا برای نیرو داره و من به شدت عصبیم از دستش نمیدونم چیکار کنم میخوام درخواست وام رهن بگیرم و کامل از خوابگاه برم

ولی اونطوری واحد برای خانم جدیده میمونه نمیدونم چجوری دکش کنم

میخوام درخواست وام بزنم و به این صورت بهش بفهمونم شدیده از کارت ناراحتم و کلا اصلا قهرم باهات یک دقیقه هم نمیمونم توی این واحد 

زنگمم زد میخوام بگم بهتره من برم از خوابگاه یوقت مهمانمون اذیت نشن تنها باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونطور که قبلا بقیه تو رو تو خوابگاه اذیت کردن انگار الان توام داری با بنده خدای جدید میکنی

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

خب چرا با هرکی میخاد بیاد بمونه مشکل داری؟ 

با دومیه ندیده نشناخته اول کاری میخای دکش کنی 

شایدم مشکل از خودته عزیزم! بلاخره باید یه جاهایی کنار بیای و شریک بشی

نمیشه که به همه ساز شما برقصن

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

هلدینگ چجور جاییه🤔

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
میخوام درخواست وام بزنم و به این صورت بهش بفهمونم شدیده از کارت ناراحتم و کلا اصلا قهرم باهات یک دقی ...

صیغه صاحبکارت شدی،؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
چقدر بده که با خانم نمیتونی بسازی هنر و سیاست نداری همه خوب و عالی باشن تو محیط کار باهاشون بسازی که ...

خواگاه عزیزم

اون خانم همکار من نیست از یه شرکت دیگه داره میاد توی خوابگاه من

شرکت خودم خوابگاه داره جا برای اسکان داره ولی فرستادنش پیش من رییسمم اینو میدونه بخاطر این میخوام اینکارو کنم

خوابگاه اسمش روشه منزل شخصی نیست که شما براش تصمیم بگیرید حتی اگر واحدهای خالی بازم باشن‌

برید خونه رهن کنید اون بنده خدا هم از دستتون اذیت نمیشه دیگه چرا میخواید دکش کنید؟ یا بمونید بسازید 

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

چرا اینقدر رئیس ات تحویلت میگیره خیلی جالبه به خاطر شما خودش به آب و اتیش میزنه و نازت هم خریدار داره 

حالا اگ ما بودیم میگفت میخوای بخواه میخوای نخواه 

مدرک تحصیلی ات چیه؟ شغلت چیه؟

عزیزم اسمش خوابگاهه! ملک شخصی شما نیست که خوشایندت باشه یا نباشه!

اگه داری کار میکنی،باید اصول حرفه ای کار کردنم بلد باشی

مگه خاله بازیه یا طرف دوس پسرته ک بهش بفهمونی باهاش قهری/:

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

چرا اینقدر رئیس ات تحویلت میگیره خیلی جالبه به خاطر شما خودش به آب و اتیش میزنه و نازت هم خریدار دار ...

وظیفشه لطف نمیکنه

اگه تحویل میگرفت که این نفر جدید که هم شرکتی من نیست نمیورد تو خوابگاه حرف مفت فقط بلدید بزنید