من هلدینگ کار میکنم(چون میدونم میپرسید چجوری رفتی و جواب سوال اصلیمو نمیدید میگم بهتون که آزمون دادم)
من ۹ ماهه اومدم سرکار و روزی که اومدم شرکت ما اسکان برای خانم نداشت و چون تنها زن خوابگاهی بودم منو توی خوابگاه یکی از شرکت های دیگه هلدینگ اسکان دادن که یه خانم توش بود و خیلی اذیت میکرد با آلودگی صوتی که ایجاد میکرد و رفتارای رو مخی که داشت همش منو اذیت میکرد و منم بارها اعتراض کردم نمیخوام توی این واحد باشم و حتی همونم از بودن من راضی نبود خلاصه شرکت اون خانمه اعلام کرد نیروتون بیاد بره توی یکی دیگه از واحدهای متعلق به ما منم به رییسم گفتم نمیرم برام خوابگاه بگیر و زدم سیم اخر وسایلم رو جمع کردم رفتم مهمانسرای شرکت خودمون که همش آقا رفت و آمد داشت بود دوماه موندم(من واحد کامل فول امکانات در اختیارم بود آقا پیش من تردد نداشت)
رییسم توی این دوماه تموم تلاشش رو کرد و همون واحدی که شرکت دختره اعلام کرده بود من برم داخلش و از دختره جدا شم رو کامل از اون شرکت گرفت و نفراتش رو بیرون کرد واحد رو داد کامل به من
حالا هنوز یک ماه نیست اسکان پیدا کردم یه خانم دیگه از یه شرکت دیگه رو میخواد بیاره تو واحد من درصورتیکه همون شرکت خودش یه واحد داره و جا برای نیرو داره و من به شدت عصبیم از دستش نمیدونم چیکار کنم میخوام درخواست وام رهن بگیرم و کامل از خوابگاه برم
ولی اونطوری واحد برای خانم جدیده میمونه نمیدونم چجوری دکش کنم