2777
2789

بازم سلام به همه قدیمیای سایت من بعد دوسال اکانت جدید زدم برگشتم اونم سر یه سوال...

که فکر کنم همه خانما و دخترا یجایی بهش برمیخورن تو زندگی

من چندماهه با یه اقایی که همکارمم بودن ولی سمتش از من خیلی بالاتره اخلاف سنیمونم زیاده ، چند جلسه قرار گذاشتیم بیرون رفتیم ناهار و این چیزا

راستش ازش خوشم اومده کنارش حس خوبی میگیرم ولی یه شکی توی دلمه که نکنه فقط من توی زندگیش نباشم و با یه نفر یا چند نفر باشه

راستش نمیدونم اصلا چجوری بفهمم

چون سنش و تجربش بیشتره یکم دستم بستس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالته اون چن سالشه؟

میرین بیرون گوشیشو مخفی میکنه یا سایلنت میکنه؟  جزییات یادش میمونه؟ 

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
چن سالته اون چن سالشه؟میرین بیرون گوشیشو مخفی میکنه یا سایلنت میکنه؟ جزییات یادش میمونه؟

من ۲۵ اون ۳۷

نه خیلی مخفی نمیکنه ولی مثلا دستشویی اینا میره میبره با خودش اینش یکم عجیب بود برام

ولی چون جایی تدریس میکنه و اکثر دانشجوهاش دخترن شده بزاره روی ایفون و توی ماشین جلو من صحبت کنه..

منطورت از جزئیات چیه؟

من ۲۵ اون ۳۷نه خیلی مخفی نمیکنه ولی مثلا دستشویی اینا میره میبره با خودش اینش یکم عجیب بود برامولی چ ...

مثلا یه چیزی از علایقت یا حرفاتون یا مثلا قرار رفتین یه اتفاقی افتاده چون کسایی ک با چن نفر باشن همه ی جزییات مثلا پنج نفر ک یادشون نمیمونه 

ب هر حال برای شناختش باید صبر کنی زمان بگذره 

پیج اینستاش کامنتاش 

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
مثلا یه چیزی از علایقت یا حرفاتون یا مثلا قرار رفتین یه اتفاقی افتاده چون کسایی ک با چن نفر باشن همه ...

اره شاید تا حدودی ولی یچیزایم چندبار میپرسه 

به خودم گفتم شاید بخاطر مشغله کاریشه یا هرچی 

دلم میخواد با یه راهکار سریع تر بفهمم اگه با چندنفره الکی وقتمو نزارم...

خوب باهاش باش ولی بعد شش تا نه ماه اگر خواستگاری نکرد سرکارت گذاشته دیگه

اگه شرایط سنی و کاری جوری بود که سه سال مهلت خواسته بازم سرکاریه؟ 

دوستم مامانش فهمید دوس پسر داره پسره با مامانه حرف زد که بعد از سه سال میاد جلو.... به گفته ی پسره خونوادش خبر دارن ولی خونواده ی دختره فقط مامانه خبر داره.... 

اگه شرایط سنی و کاری جوری بود که سه سال مهلت خواسته بازم سرکاریه؟ دوستم مامانش فهمید دوس پسر داره پس ...

اون شاید ب ازدواج فکر کنه ولی من نه فعلا 

چون هنوز درسمم تموم نشده