2821
2789
عنوان

لطفا کمک کنین

43 بازدید | 10 پست

۲۰سالمه و نزدیک ۱ هفته هست که قسمت لگن - پهلو - اطراف ستون فقرات چند میلی متر اینوراونور - بین ۲ کتف به اندازه ۲ یا۳ بند انگشت از کتف پایین تر درد میکنه - بعضا هم زیر دنده هام

قبلا مشکل معده داشتم و دارو مصرف میکردم و بهتر شدم ( علائمم شبیه این بود . درد زیردنده ها میزد به پهلوها و درد زیر شکم . که دکترگفت ورم و التهاب معده هست)

الان چند روزه فکرم درگیره که نکنه مربوط به کلیه باشه. یا کلیم مشکل داشته باشه. توی فامیل هم فقط ۲ نفر سنگ کلیه دارن که به من ارث نمیرسه

از امروز صبحم نفس میکشم وسط دو کتف درد میگیره

خسته شدم اونقدر فکرکردم

بنظرتون از چی میتونه باشه؟

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
عزیزم برو دکتر ایشالا که چیزی نیست داداش من شکمش درد میکرد رفت سونو دید کبدش چربه الان رعایت میکنه ...

چون توفامیل ۲نفرسنگ کلیه دارن میترسم منم بگیرم . یاعفونت کلیه . چون یجور حالت کشش عضله مانند هست . قسمت کناری ستون فقرات و پهلو. علائمی که توی نت نوشته درمورد سنگ خداراشکر ندارم فقط ذهنمودرگیرکرده که چیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون توفامیل ۲نفرسنگ کلیه دارن میترسم منم بگیرم . یاعفونت کلیه . چون یجور حالت کشش عضله مانند هست . ق ...

به خاطر همین میگم برو دکتر که خیالت راحتشه یا اگه چیزی بود سریع درمان کنی 

سنگ کلیه ام عموم و بابام داشتن🤦🏻‍♀️😂

به خاطر همین میگم برو دکتر که خیالت راحتشه یا اگه چیزی بود سریع درمان کنی سنگ کلیه ام عموم و بابام د ...

مادربزرگم وپسرخالم دارن که ارث نمیرسه بمن😄

شرایط دکتررفتن ندارم یعنی زیادجدی نمیگیرن میگن تلقینه و...

والا اونقدر هرروز میگم یجام دردمیکنه خسته شدن☹ باخودم بود فورا میرفتم

مادربزرگم وپسرخالم دارن که ارث نمیرسه بمن😄شرایط دکتررفتن ندارم یعنی زیادجدی نمیگیرن میگن تلقینه و.. ...

نه من الان بابامم داشته ارث نرسیده نگران نباش😂

دکترای انلاینم هست ولی اونام تهش میگن باید چکاب بشی

بهشون بگو تلقینه عنه خب درد میکنه دیگه

نه من الان بابامم داشته ارث نرسیده نگران نباش😂دکترای انلاینم هست ولی اونام تهش میگن باید چکاب بشیبه ...

یجورحالت کشش دارم پهلو و اطراف ستون فقرات .امروز صبحم دوکتف وسطش درد میکرد نفس میکشدم درد میکرد الان ندارم. فقط ترس کلیه دارم ولی مادرم میگه ازاعصابه واسترس و معدته 

هوووووف🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خب استرس و اضطراب و بزار کنار ببین خوب میشه یا نه

من یبار از استرس زیاد قلبم انقدر درد گرفته بود رفتم بیمارستان گفتن دریچش گشاد شده خیلی حس بدی بود سعی کن خودتو اذیت نکنی برای هیچی باو

من یبار از استرس زیاد قلبم انقدر درد گرفته بود رفتم بیمارستان گفتن دریچش گشاد شده خیلی حس بدی بود سع ...

الان معدم دردمیکنه

ماشالا هرروز یجام. نمیدونم از چیه بخدا🤧🤧🤧🤧😑

خب استرس و اضطراب و بزار کنار ببین خوب میشه یا نه

انگار باانگشت فشارمیدن به معدم

ادم یجاش دردکنه میزنه اینوراونور سردرگم میشه کجاشه