2777
2789

خاصیتشه🥲

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر کادوی تولد . وسط تولد بلند بلند جلوی بقیه مهمونا هی به شوهرم میگفت نکن اینقدر ریخت و پاش ، شما تو این سن و سال تولد میخواین چیکار . این خرجای اضافه چی بود . شوهرم گفت مادرجان من بخاطر تشکر از همسرم که از صبح تا شب بچه داری و خونه داری میکنه دوست داشتم که سورپرایزش کردم خانمم اصلا خبر نداشت میخوام واسش تولد بگیرم اونم میگفت وظیفشه،  مگه بقیه مادرا چیکار میکنن اینم وظیفشه موقع کادو هم که تیر خلاصی رو زد شوهرم یه نیم ست گرفته بود اینم آتیش گرفت هرچی خواست به من گفت به شوهرمم میگفت یه شال میگرفتی کافی بود 

بخاطر کادوی تولد . وسط تولد بلند بلند جلوی بقیه مهمونا هی به شوهرم میگفت نکن اینقدر ریخت و پاش ، شما ...

این مواقع بایدسکوت گاهی وقتاسکوت علامت رضانیست گاهی وقتاسکوت منظورش ازعقل طرف دیگه قط امیدکردی ودراخربزن کف خوشگل روبخاطرشعورهمسرت👏👏👏👏👏👏👏👏