2777
2789

هواش خوبه،  روزها گرمه،  عصرا خنک 

لباس کلفت یدونه سویشرت فک کنم کافی باشه ولی اگه بچه کوچیک داری لباس گرم بردار برای بچه ممکنه سرد باشه

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هوا ظهرا نسبتا گرمه ولی در حد ۳۱ یا ۳۲ درجه اس ، همین لباسای تابستونی که میپوشید رو تو شهر خودتون در حد اونا برا ظهرا لباس بردار ولی یکم شبا سرد میشه و هوا در حد ۲۶ ۲۵ درجه میشه که بازم بستگی داره اگه ادم سرمایی هستین یک لباس گرم بردارین. 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 

الان گرمه 

ولی به هوای تبریز اعتباری نیست اگه بچه کوچیک داری یک بلوز آستین بلند یا سویشرت بیار واسه خودت م خواستی سویشرت نازک بیار 

ولی امسال خیلی گرمه معمولا هوا در شهریور خنک تر بود

سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه

لباس گرم حتما برای شب مخصوصا اگه بچه کوچیک همراهتونه باشه 

روزا گرمه و ظهر سعی کنید بیرون نباشید بیرون باشید هم تو پاساژ و اینا برین حتما لباس تابستونی زیاد بردار چون گفتم ظهر ها خیلی گرمه