2777
2789
عنوان

پسربچه سه سالم نابودم کرده

2561 بازدید | 61 پست

واقعا هرروز خودمو نفرین میکنم چرا بچه اورذم 

اینقدر اذیت داره 

کتکم میزنه لج میکنه 

ارزوی مرگ دارم بااین بچه 

فقط دوس دارم خواب باشه 

دیگه خسته شدم از دستش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش کلاس سرگرم بشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ها توی این سن لجباز هستن 

شما به عنوان یک مادر نباید آستانه تحملتون پایین باشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
نمیشه لج میکنه کتک میزنه حرف گوش نمیده

واقعا بچه چه جور باید رو مادر  دست بلند کنه حتی تو این سن

شما تنها نیستی بچه پسر عموم یجوری لوسه و به مادرش میزنه تازع دخترع و کلاس اوله ینی هر بار که میبینمش میگم خفش کنم

بلد نبودن چطور تربیتش کنن وگرنه الان من دوتا  پسر عمه دارم عین ماه میمونن یکی 3 سالشه یکی کلاس اوله ینی اینقدر با ادب و خوبن که نگو چون درست تربیتن شدن هر بار که میبینمشون از خدا میخوام در ایندع بچه هام عین اونا شن

لطفا شما از الان سعی کن درستش کنی یکم دیگه بزرگ تر شه قابل درست شدن نیس

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

بچه ها تو دوران رشدشون بارها تو سنین مختلف پیک اذیت دارن لجبازی و نافرمانی و کلا اذیت دارنولی گذراست ...

خیر مخالفم 

دیدم بچه هایی همسن پسر ایشون که خیلی با ادب بودن

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤