2777
2789
عنوان

وام زیپاد حساب ویپاد کودکان

9653 بازدید | 9 پست

زیپاد حساب بانکی بانک پاسارگاد برای بچه های ۵سال تا ۱۸سال هست

تمام مراحل افتتاح حساب رایگان

کارت بانکی رایگان براتون میاد

از بازار زیپاد را دانلود کنید ونصب کنید

پدر یا مادرها میتونن روی گوشی خودشون برای بچه هاشون نصب کنن اگه چندتا بچه داشته باشید همه داخل یک برنامه میشه براشون نصب کرد

به ازای هر فرزند و هر افتتاح حسابی که تکمیل کنید ۵۰هزارم هدیه بهتون میده

وام و تسهیلات هم برا کودکتون داره

ممنون میشم کد منو بزنید 40488790

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز درمورد وام زیپاد چیزی میدونید چجوری وام میده

سلام عزیزم مثل خود ویپاده فقط ب نام فرزندتون

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
سلام من سفارش دادم.کارتش هم اومدولی اصلا نمیدونم رمز فعلیش چیهداخل پاکت نبود چیزی

باید فعال کنی عزیزم

میری داخل نرم افزار ورود فرزند ، کارت ، فعالسازی

شماره کارت و میزنی رمزی ک میخای رو میزنی

سلامببخشید وام ۱۰ میلیونی تومانی رو فقط برای خرید های آنلاین انجام میشه؟یا برای دستگاه پوز هم استفاد ...

سلام نه میتونید ببرید ی فروشگاه یا مغازه با کارتخوان بکشه بهت نقد بده