2777
2789
عنوان

زندگی با مادرشوهر

1872 بازدید | 63 پست

با مادر شوهرم زنگی میکنم تا حرفی میشه یا مادر شوهرم یکم ناراحته شوهرم میگه حتما یه کاری کردی تقصیر کار توی لطفا بهم بگید باید چطوری به شوهرم بفهمونم من بی تقصیرم

تعداد رای : 10
نظرسنجی
همسر
4
40%
زندگی
6
60%

عزیزم منم خونه ی مادرشوهرم زندگی میکنم خیلی سخته😭😭😭😢😢😢

خب برای شوهرت دلیل منطقی بیار

عشقم😍 زندگیم😍 نفسم😍  تویی همسر مهربونم😘😘😘😘😍😍😍😍 باردار نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن شوهرتو راضی کنی به مستقل شدن وجداشدن از مادر شوهر البته اگه امکانش روداری وگرنه راهی جز سوختن وساختن نیست

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖

عزیزم اینقدر خودت رو به دیر و دیوار نزن هر کاری بکنی شوشو نمیفهمه مقصر تو نیستی ... من یه راه حل عالی و موثر برات میدم مو به مو اجرا کن هم واسه مه میتونی انجام بدی به  خانم های فامیل و دوست اشنا  هم بده و ثوابش رو ببر .. لینکش رو برات میذارم عزیزم... این  نظرات دوستان و راهنمایی هاشون به درد نمیخوره .. دوای شما پیش منه گلم ... فقط دقت کن نعل  که گفتم اصل باشه و ورد  رو هم به نیت هر کس با گفتن اسمش انجام بده ..... 

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1439777/مادر-شوهر-کمکککککک-هوار-ای-داد-و-بیداد-خانم-ها-بیایید

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 
آهان ، باز جای شکرش باقیه😆😆

چه شکری

هر موقع که دلشون بخواد میان تو خونه در نمیزنن که😬😬

عشقم😍 زندگیم😍 نفسم😍  تویی همسر مهربونم😘😘😘😘😍😍😍😍 باردار نیستم