2777
2789
عنوان

خدایااااااا

56 بازدید | 7 پست

یادم نمیره هیچ وقت برام خدایی نکردی هیچ وقت

کسی هست همش آسیب ببینه همش بد بیاره با اینکه تلاش میکنه

الان نگید تن سالم و.... 

پول ندارم 

خانواده بد نه افتضاح 

تنم سالم نیست 

بعد هر سختی هم آسانی نیست 

اگر از جملات شعاری میخوای بگی لطف کن نگو چون از زندگیم خبر نداری فقط زخمم عمیق تر میشه با این حرفا

به خدا ربطی نداره

خدا طبیعت رو دستکاری نمیکنه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مشکلت دقیقا چیه ؟

والا آنقدر درد دارم نمیدونم کدوم بگم به یه جایی رسیدم که دیگه میگم خودکشی 

به کسی نگفتم ولی شب با گریه می‌خوابم صبح با اشک چشمام داره از بین میره 

مشکلم این سنی ندارم اما تو هیچ دوره ای از زندگیم خوش نبود تلاش کردم اما دیگه نمیشه ادامه بدم 

هر چقدر نگاه میکنم هیچ کجا کم نذاشتم ولی هر بار نشد میخوام بدونم چرا یه عده بدون کمترین تلاش فقط برای موقعیت خانواده همچین دارن یکی مثل من چرا یکی با هزار تا پسر آخر با یه پسر پولدار دوست میشه میره من که با کسی نبود حسرت خرید یه مانتو رو دلم مگه نمیگن خدا جبران می‌کنه سختی رو 

کجاست دقیقا

والا آنقدر درد دارم نمیدونم کدوم بگم به یه جایی رسیدم که دیگه میگم خودکشی به کسی نگفتم ولی شب با گری ...

پارسال دقیقا حس و حال تو رو داشتم درک میکنم که الان حرف زدن با هیچکس ارومت نمیکنه فقط گذر زمان میتونه حالتو بهتر کنه