2777
2789
عنوان

چجوری فن بیانتون بالاست دخترا

200 بازدید | 35 پست

چه کتابی بخونم؟ چه تمرینایی کنم؟

میخوام فن بیانم بالا بره

اینکه پر حرف باشی اصلاااا ملاک نیست

اینکه از کلمات قشنگ و حرفه ای استفادع کنی مهمه

با اعتماد بنفس و شمرده حرف زدن...

دیدی بعضی خانوما چه کلمات قلمبه سلمبه ای میگن

اصلا محو صحبتشون میشی

من فقط بلدم حرف بزنم😂🙂

وسط حرفامم هی مبخندم و این خیلی بده

باید اهل مطالعه باشی

کتاب زیاد بخونی تا دایره لغاتت گسترده بشه

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از آدمای خوش برخورد خیلی خوشم میاد 

اینقد کلمات زیبایی استفاده میکنن با لبخند و مهربونی 

مامان دوستم و همسایمون اینجورین 

ادم کیف میکنه حرف میزنه باهاشون🥲🥲😂

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

یه کانال فن بیان میشناسم تو اپلیکیشن بله اگر خواستی بگو لینکش رو بدم.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

من از آدمای خوش برخورد خیلی خوشم میاد اینقد کلمات زیبایی استفاده میکنن با لبخند و مهربونی مامان دوست ...

دقیقاااا همینطوره

آدم محو صحبتشون میشه اصلا هر درخواستی ازت کنن درجا میگی چشم😂

دقیقاااا همینطورهآدم محو صحبتشون میشه اصلا هر درخواستی ازت کنن درجا میگی چشم😂

درسته

اینقد قشنگ حرف میزنن آدم معذب میشع 😍

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦