2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نزدیک که دیدم یه هاله صورتی خیلی کمرنگ داشت هم دیروز هم امروزولی اخه من پریود شدم

این خط که شما میگی هاله محسوب نمیشه عزیزم اکثر بی بی چکا ممکنه اینو بندازن هاله باشه تو عکسم کمرنگ مشخصه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
یعنی هردوتا خراب بوده؟

ن دیگه پس حتما برو آزمایش بارداری بده  

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

این خط که شما میگی هاله محسوب نمیشه عزیزم اکثر بی بی چکا ممکنه اینو بندازن هاله باشه تو عکسم کمرنگ م ...

به نظر شما بعد این همه مدت اگه بارداری بود نباید خط پررنگ میوفتاد؟

خب وقتی میگی سه بار پریود شدی و خونریزی زیاد بوده حتما نیستی عزیزم این بیبی چک هم منفیه

به نظر شما اگه بارداری بود نباید بعد این همه مدت که گذشته دوتا خط پررنگ میوفتاد؟

چرا پررنگ میشدالان اگه سه چهارماهت بود کلی علائم داشتی

من هیچ علائم خاصی نداشتم که بخوام مشکوک بشم

نه تهوع نه سرگیجه هیچی

فقط ترسیدم وقتی دیدم هردوتا بیبی چک هاله انداخت

به نظر شما اگه بارداری بود نباید بعد این همه مدت که گذشته دوتا خط پررنگ میوفتاد؟

بله دیگه باید پررنگ میفتاد 

بعدم اگر باردار بودی علائم زیاد هم داشتی مثل ویار و تهوع ...

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
نه عزیزم اصلا نگران نباش

میشه برام دعا کنین؟

اینجوری که از تاپیکاتون مشخصه خانوم مذهبی و خیلی خوبی هستین...

توروخدا منو خیلی دعاکنین

حال روحیم خیلی افتضاحه