2777
2789

آدم اگه فکر کنه چقد با این حرف به عادی سازی خیانت کمک کرده هرگز اینو نمیگه، مردای خوب هم وجود دارن، هرچند کم ولی وجود دارن، مردایی که زیر دست یه مادر و پدر با عشق و محبت بزرگ شدن، پدرمادری مودب و آگاه. 

چون نمیخوان باور کنن همه همین نیستن 

خودشون گیر اینجور مردا افتادن

میخوان با این تفکر روی اینکه موندن توی اون زندگی سرپوش بذارن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب پدر مادر ربطی ندارهب ذات شخص و محیطی ک در اون قرار داره و تاثیرپذیری مربوطه

بهرحال تربیت هم نقش زیادی داره،، قدردانی و وفاداری رو میشه آموخت به فرزند، مگه نمیشه؟ 

بهرحال تربیت هم نقش زیادی داره،، قدردانی و وفاداری رو میشه آموخت به فرزند، مگه نمیشه؟

درسته و اونایی ک تربیت درستی دارن چهارچوب هاشون قوی تره ولی محیط و جامعه تاثیرش خیلی زیاده علاوه بر هوای نفس و ....

.

من خودم کسی رو دیدم ک فقط حیفم اومد ب اونهمه زحمت پدر و مادر و اصالت و تربیت و ریشه اون خانواده و کار اون شخص

خدا باید رحم کنه وگرنه که اسباب غیراخلاقیات اینروزا براحتی فراهمه!

چون ذات مردها همینه حالا یه عده نمیپذیرن اینو این دیگه بحثش جداست نمیشه به زور بگیم همه قبول کنن که زنها خیلی وفادار ترن از مردها اما مردها....

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

ذلت مرد تنوع طلب هست، ربط زیادی به تربیت نداره. چون جامعه و فضای مجازی آلوده هست. من خیلی از مردای متدین و با خانواده رو دیدم که خیانت میکنند.علتشون هم این نیست که زنشون بد هست اتافاقا زنشون رو هم خیلی دوست،دارند، چون خیلی گرم هستن و تنوع طلب. سخنرانی دکتر انوشه رو شنیده باشید،کاملا توضیح داده