2777
2789
عنوان

نتل برای فرورفتگی جای جوش

167 بازدید | 10 پست

دوستان کسی تا حالا برای درمان فرورفتگی جای جوش نتل انجام داده؟

من سه جلسه نتل رفتم یکم بهتر شد فرورفتگی هام 

ولی انتظار تغییر بیشتری داشتم راستش 

نمی‌دونم همین درمان رو ادامه بدم یا عوض کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ااا مگه درمان میشه؟!!!

نمیدونم 

من خیلی درگیر اسکار های صورتم شده 

تا الان حدود 18 تومن خرجش کردم 

شاید فقط پنج درصد بهتر شده 

هم نتل انجام دادم هم پی آر پی 

عزیزم نتل چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟

یه دستگاهیه که سوزن داره 

سر سوزناشو از خود کلینیک گرفتم که حدود پونصد شد 

هر جلسه هم حدود سه تومن ازم گرفتن برای پاکسازی و درمان

این‌جوریه که یه مایعی تزریق میکردن به صورتم و بعدش با دستگاه سوزنای نتل رو به صورتم حالت پرس طور میزدن

برای جوشام خوب بود ولی برای فرورفتگی تاثیر چندانی نداشت 

یه دستگاهیه که سوزن داره سر سوزناشو از خود کلینیک گرفتم که حدود پونصد شد هر جلسه هم حدود سه تومن ازم ...

آهان چه جالب ، این روش رو تا حالا نشنیده بودم ، بابت اسکار جوش فقط خیلی تعریف لیزر فرکشنال CO2 و میکرونیدلینگ رو شنیدم 

اِن شاء الله که به نتیجه برسی و مشکلت رفع بشه 

مرسی عزیزم که توضیح دادی  🙏❤️

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

آهان چه جالب ، این روش رو تا حالا نشنیده بودم ، بابت اسکار جوش فقط خیلی تعریف لیزر فرکشنال CO2 و میک ...

مرسی عزیزدلم 

اره اینجایی که میرم درمان ترکیبی دارن هرجلسه درمانشون با جلسه قبلی فرق می‌کنه 

امیدوارم واسه اسکار هام جواب بده 

چون خیلیا میگن فایده نداره و اینا 🥲

مرسی عزیزدلم اره اینجایی که میرم درمان ترکیبی دارن هرجلسه درمانشون با جلسه قبلی فرق می‌کنه امیدوارم ...

قربونت برم ، عزیزمی 

نگران نباش گلم، به حرفشون گوش نده نا امید میشی

اطرافم از دوست و آشنا خیلی هارو دیدم با همین روش هایی که معمولأ پزشکا انجام میدن جای اسکاراشون رفته، 

قطعأ برای شما هم جواب میده 🙂

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

قربونت برم ، عزیزمی نگران نباش گلم، به حرفشون گوش نده نا امید میشیاطرافم از دوست و آشنا خیلی هارو دی ...

چقدر انرژی مثبت دادی بهم 😍❤️

مرسی عزیزم ایشالا 

چقدر انرژی مثبت دادی بهم 😍❤️مرسی عزیزم ایشالا

فدات گلم واقعیت رو گفتم 🙂❤️

خواهش میکنم عزیزم