2777
2789

دوست دارم با یه سلبریتی خارجی دوست بشم ولی خب شاید محاله نه؟ 

شاید بخندین و بگین بچه هست ولی از اون سن نوجوانی عبور کردم. عاشق نیستم. میخوام باهاش در ارتباط باشم. حالا بماند کی هست ولی میشه یه چیزی بگین که منو آروم کنه؟ نمیدونم الان چمه و چرا بغضی شدم. شاید چون میترسم حسرتش رو داشته باشم؟ شاید چون خنده داره؟ نمیدونم...

الان سلبریتی خاصی مدنظرته؟

چند سالته؟

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ترکی هست

بنظر خودت ممکنه؟ دیگه باید منطقی فکر کنی

الان اکثرا تو رابطه هم هستن

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  
چون غیر ممکنه ناراحتم میکنهولی جورجینا چطور تونست

واییی توهم مثل منی

همه مسخرم میکنن با اینکه مال من ایرانیه

من عاشق شدم و بالای بیستم هستم 

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت