2777
2789
عنوان

مهندسی پزشکی چطوره برای یه دختر

122 بازدید | 12 پست

راجب مهندسی پزشکی چی میدونید تروخدا بیاین اگر کسی رو می‌شناسید درس خونده نظربدین کدوم دانشگاه بهتره اگرکسی ازاقوام می‌شناسید برای یه دختر چطکره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دروس ترکیبی برق و زیست شناسی رو باید بخونی . تلاش زیاد مبخواد ولی آیتده داره خدایی . دانشگاه آزاد بدون کنکور ارائه میده

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

شما پسرین ؟خودتون خوندین

نه عزیزم من دخترم پروفایلم عکس بازیگر کراشمو گذاشتم . دیگه باید تو امضام بزنم ،😂😂😂😂 ولی دوستام خوندن درخواست قبول کن راهنمایی کنم

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

من نمیدونم هرکاری میکنم نمیتونم پیام بهتون بدم

تازه وارد سایت شدی بلد نیستی احتمالا . بزن رو عکس پروفایلم درخواست دوستی بده یا از قسمت اعلان ها در خوایت منو قبول کن صحبت خصوصی باز بشه برات .

استارتر  عزیز💐                                                                          

اگر وقت آزاد داری و مایل هستی»» کار آنلاین همکاری در فروش«« را تجربه کنی البته بدون سرمایه......راهنماییت میکنم✔️

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️

💌روبیکا @s_vhd62 📩

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی