2777
2789
عنوان

چرا وقتی نیست حالم بهتره

108 بازدید | 12 پست

وقتی ازش خبری نیست حالم واقعا خوبه حتی حس میکنم فراموشه 

اما تا سرو کلش پیدا میشه دوسش ندارما دلتنگم نمیشم به هیچ وجه اما تا سر و کلش پیدا میشه دوباره پیگیرش میشم

کاربری قدیمی هستم کاربری قبلیم ترکید تازه عضو شدم🤲🏻❤️
خب بلاک کن

خب بلاک میکنم اما تا خبری ازش بهم میرسه عین کرم آسکاریس میرم انبلاک میکنم آقا چمهههههه چه مرگم شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید هم تو یه ارتباط سمی گیر افتادی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کنجکاو شدی در موردش یا اینکه این حرفارو از ته دلت نمیگی و از ته دلت دوسش داری

دوسش ندارم باورت میشه خودمم نمی‌دونم حسم بهش چیه  وقتی نیست خوبمم سر و کلش پیدا میشه دوباره پیگیر میشم مثلا بعد که گورش گم میشه اصلا مهم نیست برام 

چجوری خودمو نجات بدم

خیلی سخته ولی غیرممکن نیست

به نظرم اول بشین مفصل فکر کن چی باعث میشی دوباره برگردی سمتش چی از درون تو باعث این اتفاق میشه

مثلا وابستگیه یه کمبود روحیه چیه

حالا نمیگم حتما اینا رو داری جسارت نباشه صرفا یه مثال و احتماله

بعد ببین اونو چجوری میتونی حلش کنی

مقاومت و زمان هم جواب میده یه مدت مقاومت کن نرو سمتش بذار زمان بشوره ببره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
‌پس کنجکاوی‌ در موردش فقظ همین

آخه مثلا تا بعد یه مدت میگه سلام من دوباره پیگیر میشم اما دیگه حقیقت تموم روحم مرده اصلا حسی نه به اون دارم نه به کس دیگ 

خیلی سخته ولی غیرممکن نیستبه نظرم اول بشین مفصل فکر کن چی باعث میشی دوباره برگردی سمتش چی از درون تو ...

مرسی قشنگم