2777
2789

نظر شخصیتون بگید بعضیا سن بالا دوست دارن بعضیا چند سال اختلاف بعضیا میگن هم سن😁😁😁

خودم کوچکتر دوست دارم 🤌🏻🤤🤤

عاشقم❤️

۲ تا ۵ عالیه 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ما حدوداً ۱۱ ساله و خیلی راضیم.همین حدود خوشم میومد.

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بستگی داره بعضیا بزرگ هستن ولی روحیشون خیلی شادتر و جوانتره

باز بعضی کوچیکترا هستن ک خیلی عاقلن

ولی در کل چیزی ک من از متاهلای اطرافم یا اونایی ک زود ازدواج کردن شنیدم میگن ک مردا از ۳۵_۳۸ ب بعد کلا ی جور دیگه عاقل میشن و دیگه شاید میزان حرص دادنشون به ۱۰ درصد در ماه برسه😂

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

بستگی داره بعضیا بزرگ هستن ولی روحیشون خیلی شادتر و جوانترهباز بعضی کوچیکترا هستن ک خیلی عاقلنولی در ...

یعنی کمتر حرص میدن؟

اتفاقا میگن پسرای بالای سی خیلی چون منطقین دیگ ذوق و احساس ندارن

عاشقم❤️