2777
2789
عنوان

اختلاف سنی زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 20 پست

بیمار

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلاً چون خودشون محبت پدر ندیدن میخوان در حق کسی والد باشن و بهشون تکیه بشه؟

اصلا همچین چیزی نیست کدوم پدری با بچه خودش هم خوابی میکنه اینا خود گول زدنه اگه میخواد محبت کنه به بچه های خودش کنه 

چون نمیتونه با همسنای خودش ارتباط بگیره و اصولاً جوون ترا زودتر گول حرفای عاشقانه پوچ رو می‌خورن . دختری که همینش باشه سرد و گرم چشیده اس می‌دونه طرف دنبال چیه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
@goleabi نظرتون رو بگید ممنون میشم

سلام 

نمیشد گفت از لحاظ عاطفی مشکل داره ، ولی بنظرم این همه اختلاف درست نیست .

درصد کمی هم ممکنه در این ازدواجا مشکلی نداشته باشن، ولی درکل باید بررسی بشه ، رفت و آمد داشته باشید یکسال . 

ولی خودم بودم قبول نمیکردم

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️