2777
2789
عنوان

بازم بی بی چک منفی پریود عقب مونده لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 22280 بازدید | 67 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه واقعا؟؟

آره خب خیلیا هستن

تنها عامل باردار نشدن و پریود  نشدن اول میتونه استرس باشه در صورتی ک سالم باشی..پرولاکتینتم چک کن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بنظرت امیدی هست دوسم؟؟

منم مث شما عزیزم. بی بی چکم منفی از پری خبری نیست یه هفته قبل خیلی فک میکردم پری میشم درد زیر دل و کمر داشتم پا هام خیلی درد میکرد الان دردم نیست پری نمیاد چقد غصه داره 

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤
منم 16ام موعدم بود بی بی منفی شدامروز ماه پیش هم 13روزتاخیرداشتم الان زیردلم ی جوریه پایین پایین دل ...

این نفخه...که هم علائم بارداریه هم پریود

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
آره خب خیلیا هستن تنها عامل باردار نشدن و پریود  نشدن اول میتونه استرس باشه در صورتی ک سالم با ...

عزیزم منم خیلی استرس داشتم الان چند روزه خو مو بی خیال کردم استرس را کنار  گزاشتم  اخه یا پری بشم یا بی بی چکم نتیجه بده الان یکشم نیست 

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤
اینجا من دیدم کسانی که ۱ ماه بعد تاخیر بی بی زدن مثبت شده...تو باردار شدن هر چیزی امکان داره...یکی گ ...

واقعااا یعنی ممکنه؟؟؟؟

حتما ایراو از بی بی و ازمایشگاه بوده 

اخه مگه میشه باردار بود ولی هورمونهای بارداری بالا نرن توی ادرار و خون؟؟؟؟ ممکن نیست 

البته ممکنه لقاح دیر بگیره  اونم مثلا توی افرادی که پریودهای نامنظم دارن و مثلا طرف توقع داشکه سر ماه دوباره پریود بشه و قبل اون هم تخمکش ازاد باید میشده ولی نشده و مثلا ۱ هفته هم عقب افتاده تازه تخمکش بدلیل اختلالات هورمونی ازاد شده و همون موقع نزدیگی داشته و گرفته و مثلا ۱ ماه بعد از عقب افتادن تازه انگار دو هفته از لقاح گذشته که ازمایشگاه نازه نشون داده 

ولی اینکه مثلا ۲ یا ۳ ناه باشه و نشون مده این خطای بی بی چک یا ازمایشگاهه 

خدایا کمکم کن
توهم عین من دلت اشوبه؟؟

ماه پیش وقتی بم گفتن آزت مشکوکه برو چند روز دیگه بیا اووووونمووووقع فهمیدم دل آشوبی یعنی چیییی

حرف شوهرم خیلی روم تاثیرداره بااینکه میدونم ظاهره ولی وقتی بم میگه پریودم شدی ک شدی یع کم بی خیال میشم

خدایا خانواده ی چهارنفره مو ازبدی حفظ کن...